Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати нирки тушковані свинячі?
Щоб приготувати тушковані свинячі нирки знадобляться такі інгредієнти:
Свинячі нирки - шістсот грамів;
Борошно - тридцять грам;
Жир - шістдесят грамів;
Бульйон - двісті п'ятдесят мілілітрів ( або кубик приправи для супу, концентрат);
Жир - п'ятдесят грам;
Сіль, перець - за смаком.


Приготування:

1. Нирки добре промийте, глибоко надріжте вздовж і вимочуйте тридцять хвилин у воді. Після залийте киплячою водою, прокип'ятіть і злийте рідину.

2. Нирки охолодіть і наріжте навскоси скибочками середньої товщини. Обсмажте на сильно розігрітому жирі. Потім перекладіть в каструлю, влийте бульйон або двісті п'ятдесят міліграмів води, додайте кубик приправи для супу, цибулю, нарізану кружечками і жир, що залишився від смаження.

3. Тушкуйте нирки під кришкою до м'якості на слабкому вогні. Коли нирки стануть м'якими, додайте за смаком сіль і перець. Також можна додати сто двадцять грам сметани і дрібку червоного перцю.

4. До столу нирки можна подавати з картопляним пюре або розсипчастою кашею.

Нирки також можна приготувати і в кислому соусі.
Просмотров: 436
Категория: Рецепти |
| Теги: нирки, п'ятдесят

Рекомендовані рецепти:

Домашній хліб з курагою
Млинці з зеленою цибулею
Ладду - східне ласощі з нуту
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Сирний торт з персиками
М'яке гарбузове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: