Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати несолодкий пиріг з гарбузом?
Якщо ви хочете приготувати пиріг, в якому багато гарбуза і мало тіста - ось рецепт. Він стане в нагоді і в тому випадку, коли потрібно терміново визначити у справу велика кількість гарбуза.
Що знадобиться для приготування

150 грам маргарину
250 грам борошна
Одне яйце
Дві чайних ложки цукру
Столова ложка крижаної води

Для начинки

Чотири склянки натертого гарбуза
150 грам тертого сиру
Кілька штук чорносливу
100 грам сметани
Одне яйце
Будь-яка зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля)
Сіль і перець

Приготування

У просіяне борошно нарізаємо шматочками маргарин і перетираємо руками в крихту. Збираємо гіркою, робимо в середині поглиблення, вливаємо воду, яйце, всипаємо цукор. Швидко замішуємо м'яке тісто. Злегка розкачуємо його на столі і перекладаємо у форму. Руками розподіляємо по дну і бортикам, притискаємо і прибираємо форму на годину в холодильник.
Для начинки змішуємо гарбуз з сиром і дрібно нарізаною зеленню, додаємо збите яйце і сметану, сіль, перець, нарізаний шматочками чорнослив.
Ставимо форму з тестом в розігріту до 180 градусів духовку (дно потрібно наколоти виделкою, щоб не вздувалось) і випікаємо хвилин десять. Дістаємо, кладемо начинку, розрівнюємо, верх злегка присипаємо сиром. Випікаємо сорок хвилин на середньому вогні до підрум'янення пирога.
Просмотров: 507
Категория: Рецепти |
| Теги: гарбуза, форму

Рекомендовані рецепти:

Салат з авокадо і свіжих печериць
Гуляш з індички з овочами
Торт "Медовик"
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Великодні паски
Сирні булочки-кіски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: