Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати несолодкий пиріг з гарбузом?
Якщо ви хочете приготувати пиріг, в якому багато гарбуза і мало тіста - ось рецепт. Він стане в нагоді і в тому випадку, коли потрібно терміново визначити у справу велика кількість гарбуза. Що знадобиться для приготування 150 грам маргарину 250 грам борошна Одне яйце Дві чайних ложки цукру Столова ложка крижаної води Для начинки Чотири склянки натертого гарбуза 150 грам тертого сиру Кілька штук чорносливу 100 грам сметани Одне яйце Будь-яка зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) Сіль і перець Приготування У просіяне борошно нарізаємо шматочками маргарин і перетираємо руками в крихту. Збираємо гіркою, робимо в середині поглиблення, вливаємо воду, яйце, всипаємо цукор. Швидко замішуємо м'яке тісто. Злегка розкачуємо його на столі і перекладаємо у форму. Руками розподіляємо по дну і бортикам, притискаємо і прибираємо форму на годину в холодильник. Для начинки змішуємо гарбуз з сиром і дрібно нарізаною зеленню, додаємо збите яйце і сметану, сіль, перець, нарізаний шматочками чорнослив. Ставимо форму з тестом в розігріту до 180 градусів духовку (дно потрібно наколоти виделкою, щоб не вздувалось) і випікаємо хвилин десять. Дістаємо, кладемо начинку, розрівнюємо, верх злегка присипаємо сиром. Випікаємо сорок хвилин на середньому вогні до підрум'янення пирога. | |
Просмотров: 710 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |