Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати морквяні млинці?
Принцип приготування морквяного млинців мало відрізняється від інших рецептів млинцевої випічки з овочами. Хіба що морквину в тісто потрібно додавати не сиру, а тушковану, щоб прибрати присмак сирої моркви.
Що знадобиться для приготування
Чотири великих морквини
Шість яєць
300 мл. молока
Неповний склянку борошна
Дві столові ложки цукру
Столова ложка вершкового масла
Дві столові ложки сметани
Дві столові ложки панірувальних сухарів
Сіль за смаком
Рослинне масло для смаження
Приготування

Моркву треба очистити і натерти на тертці. Розтопити в сковороді олію, викласти моркву, додати столову ложку цукру і тушкувати на повільному вогні, поки не пропаде присмак сирої морквини.
Поки гаситься морква, готуємо тісто. Змішуємо жовтки зі сметаною і столовою ложкою цукру, сіллю. Додаємо молоко (його злегка підігріти), борошно, сухарі і замішуємо однорідне тісто. Морквині даємо охолонути, змішати її з тестом. Білки збити в міцну піну і обережно ввести в тісто.
В сковорідці розігріваємо трохи олії, наливаємо тісто і смажимо млинці як зазвичай - на середньому вогні до рум'яного кольору.
Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: присмак, тісто

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з каррі з яловичини
Вафлі вершкові
Мексиканське горіхове печиво
Коктейльне печиво
Закуска "Морське чудо"
Заливний пиріг з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: