Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати морквяні котлети з куркою, сиром і оливками?
Морквина анітрохи не псує ніжні котлети, а навпаки, надає їм яскравий апетитний колір і приємний смак. Але «родзинка» рецепту в іншому - кожна котлетка накривається скибочкою сиру і прикрашається оливками або маслинами, виходить яскраве, презентабельне блюдо.
Необхідні продукти

700 грам курячого філе
Дві морквини (середніх, не дуже великих)
Одна цибулина
Три часточки часнику
100 мл холодної мінеральної води з газом
Кілька оливок або маслин (по кількості котлет)
Кілька скибочок сиру (теж за кількістю котлет)
100 грам м'якушки білого батона
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Куряче м'ясо разом з морквою, цибулею, хлібом (його намочити у воді і злегка віджати), часником пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Влити воду, посолити, поперчити і добре вимісити фарш.
Деко застелити фольгою, змастити її олією. Мокрими руками сформувати з фаршу невеликі котлетки, викласти їх на деко. У кожну котлетку вдавити за оливці або власної оливки без кісточки (можна замінити шматочком маринованого огірочка, якщо не любите маслини). Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати хвилин 45 - 50. Під час запікання можна перевернути котлети щоб вони рівномірно пропікалися. Коли будуть готові, духовку вимкнути, на кожну котлетку покласти скибочку сиру і знову поставити в духовку. Як тільки сир розплавиться - дістати.
Просмотров: 455
Категория: Рецепти |
| Теги: духовку, сиру

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з тунцем
Перемячи з м'ясом
Солодкі профітролі
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Коржики на кефірі "від бабусі"
Салат "Цезар" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: