Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати морквяні котлети з куркою, сиром і оливками?
Морквина анітрохи не псує ніжні котлети, а навпаки, надає їм яскравий апетитний колір і приємний смак. Але «родзинка» рецепту в іншому - кожна котлетка накривається скибочкою сиру і прикрашається оливками або маслинами, виходить яскраве, презентабельне блюдо. Необхідні продукти 700 грам курячого філе Дві морквини (середніх, не дуже великих) Одна цибулина Три часточки часнику 100 мл холодної мінеральної води з газом Кілька оливок або маслин (по кількості котлет) Кілька скибочок сиру (теж за кількістю котлет) 100 грам м'якушки білого батона Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Куряче м'ясо разом з морквою, цибулею, хлібом (його намочити у воді і злегка віджати), часником пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Влити воду, посолити, поперчити і добре вимісити фарш. Деко застелити фольгою, змастити її олією. Мокрими руками сформувати з фаршу невеликі котлетки, викласти їх на деко. У кожну котлетку вдавити за оливці або власної оливки без кісточки (можна замінити шматочком маринованого огірочка, якщо не любите маслини). Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати хвилин 45 - 50. Під час запікання можна перевернути котлети щоб вони рівномірно пропікалися. Коли будуть готові, духовку вимкнути, на кожну котлетку покласти скибочку сиру і знову поставити в духовку. Як тільки сир розплавиться - дістати. | |
Просмотров: 576 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |