Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати млинці з журавлиною?
Рецепт сподобається любителям кулінарних експериментів і млинців з різними добавками. Зараз як раз є журавлина в продажу - і свіжа, заморожена, млинці підійде і та, і інша. Якщо будете додавати заморожену журавлину, то розморожувати її не потрібно.
Що знадобиться для приготування

300 мл. молока
Одне яйце
Столова ложка розтопленого вершкового масла
200 грам борошна (може трохи більше)
Одна - дві столові ложки цукру
Чайна ложка розпушувача
Щіпка солі
Рослинне масло для смаження

Приготування

змішуємо Борошно з розпушувачем, просіваємо у миску в якій будемо заводити тісто на млинці.
Яйце в іншій мисці збиваємо і вливаємо злегка підігріте молоко. Додаємо цукор і сіль, розмішуємо. Вливаємо рідину в борошно, віночком або міксером збиваємо щоб вийшло однорідне за складом тісто, без грудочок. В останню чергу додаємо розтоплене масло (його трохи остудити). Якщо немає вершкового масла, замініть його маргарином або додайте оливкову, соняшникову. Дайте тісту постояти хвилин двадцять.
Перед тим як випікати млинці покладіть в тісто журавлину і обережно розмішайте намагаючись менше давити ягоди.
В розігріте масло викладайте по столовій ложці тіста і випікайте як звичайні млинці - підрум'янюючи з обох сторін.
Просмотров: 428
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, млинці

Рекомендовані рецепти:

Торт "Посмішка негра"
Пиріг з бринзою та руколою
Рибний паштет з овочами
Готуємо сирники
Пиріг з м'ясом і овочами
Закуска "Морське чудо"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: