Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати млинці з журавлиною?
![]() Що знадобиться для приготування 300 мл. молока Одне яйце Столова ложка розтопленого вершкового масла 200 грам борошна (може трохи більше) Одна - дві столові ложки цукру Чайна ложка розпушувача Щіпка солі Рослинне масло для смаження Приготування змішуємо Борошно з розпушувачем, просіваємо у миску в якій будемо заводити тісто на млинці. Яйце в іншій мисці збиваємо і вливаємо злегка підігріте молоко. Додаємо цукор і сіль, розмішуємо. Вливаємо рідину в борошно, віночком або міксером збиваємо щоб вийшло однорідне за складом тісто, без грудочок. В останню чергу додаємо розтоплене масло (його трохи остудити). Якщо немає вершкового масла, замініть його маргарином або додайте оливкову, соняшникову. Дайте тісту постояти хвилин двадцять. Перед тим як випікати млинці покладіть в тісто журавлину і обережно розмішайте намагаючись менше давити ягоди. В розігріте масло викладайте по столовій ложці тіста і випікайте як звичайні млинці - підрум'янюючи з обох сторін. | |
Просмотров: 644 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |