Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати млинці з риби?
Дуже ніжні, швидкі в приготуванні млинці - котлетки можна приготувати з будь-якої риби. Єдина умова - філе для млинців потрібно попередньо замаринувати і витримати добу в холодильнику. Далі все робиться дуже швидко.
Необхідні продукти

700 грам рибного філе
Одна морквина
Дві цибулини
Дві столові ложки натурального йогурту або сметани, майонезу
Три - чотири яйця
Три - п'ять столових ложок картопляного крохмалю
Пучок зелені петрушки
Рослинна олія
Сіль, спеції, приправи - за смаком

Приготування

Рибне філе ріжемо дрібними шматочками, приблизно 1х1см. заливаємо йогуртом або майонезом, сметаною. Рідини не повинно бути багато, риба як би обвалюється в маринаді. Накриваємо посуд кришкою і ставимо на добу в холодильник.
Коли філе промаринується, натираємо на дрібній тертці моркву, дрібно ріжемо цибулю, зелень петрушки, змішуємо з рибою. Збиваємо яйця, теж додаємо до риби. Солимо, перчимо, заправляємо спеціями і додаємо крохмаль. Його потрібно додавати по частинах, щоб тісто не вийшло надто щільним. Всі добре розмішуємо, викладаємо на розігріту сковорідку (масла наливати трохи) і обсмажуємо до рум'яного кольору.
Просмотров: 620
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, Риби

Рекомендовані рецепти:

Домашні пряники "М'ятні"
Фруктові цукерки з медом
Торт для ангела
Кругла хала
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
М'яке гарбузове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: