Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати млинці з риби?
Дуже ніжні, швидкі в приготуванні млинці - котлетки можна приготувати з будь-якої риби. Єдина умова - філе для млинців потрібно попередньо замаринувати і витримати добу в холодильнику. Далі все робиться дуже швидко. Необхідні продукти 700 грам рибного філе Одна морквина Дві цибулини Дві столові ложки натурального йогурту або сметани, майонезу Три - чотири яйця Три - п'ять столових ложок картопляного крохмалю Пучок зелені петрушки Рослинна олія Сіль, спеції, приправи - за смаком Приготування Рибне філе ріжемо дрібними шматочками, приблизно 1х1см. заливаємо йогуртом або майонезом, сметаною. Рідини не повинно бути багато, риба як би обвалюється в маринаді. Накриваємо посуд кришкою і ставимо на добу в холодильник. Коли філе промаринується, натираємо на дрібній тертці моркву, дрібно ріжемо цибулю, зелень петрушки, змішуємо з рибою. Збиваємо яйця, теж додаємо до риби. Солимо, перчимо, заправляємо спеціями і додаємо крохмаль. Його потрібно додавати по частинах, щоб тісто не вийшло надто щільним. Всі добре розмішуємо, викладаємо на розігріту сковорідку (масла наливати трохи) і обсмажуємо до рум'яного кольору. | |
Просмотров: 620 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |