Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати млинці з м'ясом?
Не буду в рецепті описувати як пекти млинці, у кожної господині є свій рецепт. Якщо хто ще не визначився з вибором, у розділі «Кулінарія» рецептів тоненьких млинців багато і можна підібрати по своєму смаку. Знадобляться саме тоненькі млинці. Необхідні продукти для начинки М'ясний фарш Ріпчасту цибулю Сіль і чорний мелений перець за смаком Спеції і приправи Свіжа зелень кропу Яйця Пропорції і кількість продуктів на ваш розсуд. Приготування У готовий м'ясний фарш натерти цибулю (або прокрутити через м'ясорубку), покласти зелень, спеції, приправи, посолити і поперчити, додати кип'яченої води (охолодженої) і добре вимішати. Яйця додавати не потрібно, вони будуть замість панірування. Поставити фарш в холодильник на півгодини, він за цей час придбає потрібну консистенцію і смак. Млинець розрізати на дві половинки. На куточок намазати тонкий шар фаршу, загорнути фарш середину млинця, знову тонко намазати фарш і ще раз згорнути. Вийде трикутник всередині з двома шарами начинки. У тарілці збити віночком яйця, вмочити млинці і обсмажити з двох сторін в рослинному маслі. Вогонь повинен бути невеликий, так м'ясо встигне просмажиться і залишиться соковитим. Млинці по такому принципу можна готувати з будь-якою начинкою - і з овочевою, і з солодкою, з сирною або з грибами. | |
Просмотров: 698 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |