Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати млинці з м'ясом?
Не буду в рецепті описувати як пекти млинці, у кожної господині є свій рецепт. Якщо хто ще не визначився з вибором, у розділі «Кулінарія» рецептів тоненьких млинців багато і можна підібрати по своєму смаку. Знадобляться саме тоненькі млинці.
Необхідні продукти для начинки

М'ясний фарш
Ріпчасту цибулю
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Спеції і приправи
Свіжа зелень кропу
Яйця
Пропорції і кількість продуктів на ваш розсуд.
Приготування

У готовий м'ясний фарш натерти цибулю (або прокрутити через м'ясорубку), покласти зелень, спеції, приправи, посолити і поперчити, додати кип'яченої води (охолодженої) і добре вимішати. Яйця додавати не потрібно, вони будуть замість панірування. Поставити фарш в холодильник на півгодини, він за цей час придбає потрібну консистенцію і смак.

Млинець розрізати на дві половинки. На куточок намазати тонкий шар фаршу, загорнути фарш середину млинця, знову тонко намазати фарш і ще раз згорнути. Вийде трикутник всередині з двома шарами начинки.

У тарілці збити віночком яйця, вмочити млинці і обсмажити з двох сторін в рослинному маслі. Вогонь повинен бути невеликий, так м'ясо встигне просмажиться і залишиться соковитим.

Млинці по такому принципу можна готувати з будь-якою начинкою - і з овочевою, і з солодкою, з сирною або з грибами.
Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, млинці

Рекомендовані рецепти:

Яблучний насипний пиріг
Тости з овочами і пастою авокадо
Яблучні козинаки
Апельсинові квадратики
Суп-пюре з петрушки з грибами
Рецепт "Хрусткого" салату
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: