Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати млинці з картоплею?
В рецепті не буде пропорцій, тільки рекомендації щодо приготування та опис самого процесу. Основою цієї страви будуть тонкі млинці спечені з вашим улюбленим рецептом, а начинкою - звичайне картопляне пюре. І обов'язково соус - про нього докладніше в рецепті.
Що нам знадобиться
Тонкі млинці солодкуваті на смак
Картоплю
Ріпчасту цибулю
Вершкове масло
Молоко
Сіль

Для соусу

Філе оселедчик (дві штуки)
Сметана
Лимонний сік
Зелена цибуля
Приготування

Відварити картоплю до готовності, розім'яти в пюре. Розвести теплим молоком, але не занадто рідко. На вершковому маслі підсмажити нарізаний шматками ріпчасту цибулю. Змішати з пюре, посолити за смаком.
Начинити цією начинкою млинці і поки відкласти в сторону.
Для соусу філе оселедчика пропустити через м'ясорубку один - два рази або подрібнити в блендері. Додайте сметану. З кількістю сметани орієнтуйтеся на свій смак - якщо хочете соус гострий - нехай буде більше оселедця, якщо подобається соус з ніжним смаком, то додайте більше сметани. Для пікантності капніть лимонного соку.
Млинці викладіть на сковороду і обсмажте в олії до рум'яної скоринки. Перекладіть на тарілку, рясно полийте соусом і посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею. Дуже і дуже смачно!
Просмотров: 1340
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: пюре, млинці

Рекомендовані рецепти:

Салат з авокадо і бекону
Смородиновий пиріг
Готуємо "Рибник"
Шоколадний торт-бізі
Солодкі профітролі
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: