Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати мисливський салат?
![]() Що знадобиться для приготування Мариновані огірочки Печериці Куряче філе Моркву Цибулю Майонез Рослинна олія Приготування Всі продукти для салату беруться в довільній пропорції і кількості. Куряче філе відварити до готовності, дістати з бульйону, остудити і нарізати невеликими шматочками. Печериці ріжемо шматочками і відварюємо в підсоленій воді. Воду зливаємо, грибів даємо охолонути, ріжемо кубиками. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, моркву - соломкою. Розігріваємо в пательні олію, злегка обсмажуємо цибулю, викладаємо гриби, обсмажуємо майже до готовності. Потім додаємо моркву. Готову суміш викладаємо на тарілку і охолодити до кімнатної температури. Ріжемо невеликими кубиками мариновані огірки. Всі інгредієнти викладаємо в глибокий салатник, заправляємо майонезом за смаком і перемішуємо. Салат можна відразу подавати до столу. | |
Просмотров: 499 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |