Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати мисливський салат?
Звідки у салатику таке називання - невідомо. Продукти в ньому використовуються цілком міські, швидше за все, рецепт зазнав значні зміни. Але тим не менш - смачно і готується досить швидко (за умови що є варена куряча грудка).
Що знадобиться для приготування
Мариновані огірочки
Печериці
Куряче філе
Моркву
Цибулю
Майонез
Рослинна олія
Приготування

Всі продукти для салату беруться в довільній пропорції і кількості.
Куряче філе відварити до готовності, дістати з бульйону, остудити і нарізати невеликими шматочками. Печериці ріжемо шматочками і відварюємо в підсоленій воді. Воду зливаємо, грибів даємо охолонути, ріжемо кубиками. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, моркву - соломкою.
Розігріваємо в пательні олію, злегка обсмажуємо цибулю, викладаємо гриби, обсмажуємо майже до готовності. Потім додаємо моркву. Готову суміш викладаємо на тарілку і охолодити до кімнатної температури.
Ріжемо невеликими кубиками мариновані огірки. Всі інгредієнти викладаємо в глибокий салатник, заправляємо майонезом за смаком і перемішуємо. Салат можна відразу подавати до столу.
Просмотров: 396
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, викладаємо

Рекомендовані рецепти:

Горіхові трубочки
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Чанахи: рагу по-грузинськи
Яблучний пай
Мафіни з бананом і горіхами
Рублене тісто
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: