Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати манну шарлотку з гарбузом?
![]() Що знадобиться для приготування Дві склянки нарізаної дрібними кубиками гарбуза Половина склянки цукру Два яйця Половина склянки манної крупи Рослинне масло або маргарин для змащування форми Приготування Відокремлюємо жовтки від білків. До жовтків додаємо цукор, збиваємо поки маса не побіліє і не збільшиться в обсязі. Потім додаємо білки і продовжуємо збивати. У результаті повинна вийти пишна кремоподібна маса. Продовжуючи збивати, потроху підсипаємо манну крупу. Підготовлену форму змащуємо маслом або маргарином, присипаємо манною крупою. Розкладаємо рівним шаром гарбуз. Заливаємо її приготовленою сумішшю з яєць, цукру і манки, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності. Для аромату можна додати в шарлотку мелений імбир або корицю, ванільний цукор, мелений мускатний горіх. | |
Просмотров: 640 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |