Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати манну шарлотку з гарбузом?
За рахунок того що в складі інгредієнтів немає борошна, смак у шарлотки виходить незвичайний. Рецепт відноситься до низькокалорійним, його також можуть взяти на озброєння і любителі швидкої випічки.
Що знадобиться для приготування

Дві склянки нарізаної дрібними кубиками гарбуза
Половина склянки цукру
Два яйця
Половина склянки манної крупи
Рослинне масло або маргарин для змащування форми

Приготування

Відокремлюємо жовтки від білків. До жовтків додаємо цукор, збиваємо поки маса не побіліє і не збільшиться в обсязі. Потім додаємо білки і продовжуємо збивати. У результаті повинна вийти пишна кремоподібна маса. Продовжуючи збивати, потроху підсипаємо манну крупу.
Підготовлену форму змащуємо маслом або маргарином, присипаємо манною крупою. Розкладаємо рівним шаром гарбуз. Заливаємо її приготовленою сумішшю з яєць, цукру і манки, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності.
Для аромату можна додати в шарлотку мелений імбир або корицю, ванільний цукор, мелений мускатний горіх.
Просмотров: 627
Категория: Рецепти |
| Теги: ЩО, мелений

Рекомендовані рецепти:

Горіхові рогалики
Фризийский цукровий хліб
Паштет по-східному
Французькі булочки
Салат з оливками і тунцем
Квасоля з помідорами і грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: