Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати манник з сиром?
За таким же рецептом можна приготувати і звичайний манник - замінити сир на манну крупу. Але з сиром і виходить ніжніше і смачніше. Дуже смачно з журавлинним або молочним киселем.
Що знадобиться для приготування

Одна - дві пачки магазинного сиру (пачка 200 грам)
Два - три яйця
200 грамів манної крупи
200 грам цукру (з розрахунку 100 грам цукру на пачку сиру)
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Жменю родзинок (за бажанням)
Столова ложка рослинного масла
Пакетик ванільного цукру

Приготування

Яйця збити. Сир розтерти ложкою з цукром і сметаною. Додати ванільний цукор, масло і манну крупу. Взяти толкушку з дірочками і добре розім'яти суміш до однорідної маси. Додати гашену соду (або покласти розпушувач) і ще раз все перемішати. Залишити тісто на півгодини, щоб манка набухла.
Змастити форму для випічки маслом, викласти тісто, розрівняти верх і поставити в розігріту до 160 градусів духовку. Випікати до рум'яного кольору. Як тільки верх підрум'яниться - можна діставати, за часом це приблизно сорок хвилин.
Можна зробити з цього тесту звичайні сирники - манники і обсмажити в олії на сковорідці.
Просмотров: 712
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: крупу, сир

Рекомендовані рецепти:

Закусочні рибні кульки
Квасоля з помідорами і грибами
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Салат з квасолі і курки
Готуємо чапаті
Чанахи: рагу по-грузинськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: