Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати манник з родзинками і какао?
Кожен раз, використовуючи нові добавки - цукати, какао, горіхи, родзинки або змішуючи їх між собою - можна отримувати новий смак лепешняку. Цей простий пиріг приготувати легко і швидко.
Що знадобиться для приготування

Півтори склянки кефіру
Півтори склянки цукру
Склянка манної крупи
Склянку борошна
Половина пачки маргарину
Три яйця
Дві столові ложки какао
Половина склянки родзинок
Щіпка солі
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)

Приготування

У кефір всипати манну крупу і залишити щоб вона набухла.
В окремому посуді збити яйця з цукром в пишну піну. Змішати з кефіром і манкою, додати гашену соду і борошно, все перемішати. Маргарин розтопити, остудити до кімнатної температури, додати в тісто і ще раз перемішати. Тісто виходить рідким.
Розділити тісто навпіл. в одну додати розпарені на водяній бані і обсушенный родзинки. В іншу - какао, а щоб какао не збиралося грудочками, його попередньо змішайте зі столовою ложкою цукру.
Форму змастити маслом наливати і по черзі то одне тісто, то інше. Поставити манник в розігріту до 180 градусів духовку і випікати сорок хвилин. Готовий пиріг виходить дуже пористим, соковитим, ароматним. Приємного апетиту!
Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: Какао, тісто

Рекомендовані рецепти:

Смачні сирники
Цепеліни
Пиріг лимонно-медовий
Мигдальної-яблучний пиріг
Тарталетки з куркою і помідорами
Святковий торт "Смородинка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: