Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати манник без борошна і яєць?
Манник настільки простий у приготуванні, що зіпсувати його практично неможливо. Ну хіба що залишити без нагляду в духовці, але запах готової випічки нагадає про те що манник пора діставати. Є його можна і гарячим, і холодним, як запіканку.
Необхідні продукти

Дві склянки манки
Підлогу-літра нежирного кефіру
Склянку цукру
Чайна ложка розпушувача
Трохи масла для змащування форми
Панірувальні сухарі для обсипання форми
Будь-які сухофрукти (родзинки, курага) або горішки, скибочки свіжих яблук (можна і без добавок)

Приготування

Манку висипати в просторий посуд і залити кефіром кімнатної температури. Кефір потрібно попередньо змішати з цукром, а щоб розчинився цукор краще, кефір можна збити міксером. Додати до манки і кефіру розпушувач, залишити до набухання манки (на півгодини - годину).
Форму змастити маслом, посипати панірувальними сухарями. Яблука нарізати скибочками, курагу - тонкими смужками, промити і розпарити родзинки. Викласти у форму половину манки, потім шар яблук або кураги і знову шар манки. Якщо додаєте родзинки, то його просто вмішати в тісто.
Поставити манник в розігріту до 200 градусів духовку і випікати півгодини. Можна готувати і без добавок, тільки з манної крупи.
Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: без, Манник

Рекомендовані рецепти:

Рис з імбиром
Буженина в тесті
Тістечка до чаю
Сирні оладки з зеленню
Голландський салат з оселедцем
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: