Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати манник без борошна і яєць?
Манник настільки простий у приготуванні, що зіпсувати його практично неможливо. Ну хіба що залишити без нагляду в духовці, але запах готової випічки нагадає про те що манник пора діставати. Є його можна і гарячим, і холодним, як запіканку. Необхідні продукти Дві склянки манки Підлогу-літра нежирного кефіру Склянку цукру Чайна ложка розпушувача Трохи масла для змащування форми Панірувальні сухарі для обсипання форми Будь-які сухофрукти (родзинки, курага) або горішки, скибочки свіжих яблук (можна і без добавок) Приготування Манку висипати в просторий посуд і залити кефіром кімнатної температури. Кефір потрібно попередньо змішати з цукром, а щоб розчинився цукор краще, кефір можна збити міксером. Додати до манки і кефіру розпушувач, залишити до набухання манки (на півгодини - годину). Форму змастити маслом, посипати панірувальними сухарями. Яблука нарізати скибочками, курагу - тонкими смужками, промити і розпарити родзинки. Викласти у форму половину манки, потім шар яблук або кураги і знову шар манки. Якщо додаєте родзинки, то його просто вмішати в тісто. Поставити манник в розігріту до 200 градусів духовку і випікати півгодини. Можна готувати і без добавок, тільки з манної крупи. | |
Просмотров: 648 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |