Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати макаронну запіканку зі смаком піци?
Власне смак запіканки визначають не макарони, а продукти, які ви додасте до них. Схожий на піцу смак додає додавання шинки, сиру, грибів і приправ. Але ви можете створити смак, який вам подобається - наприклад, додати смажену цибулю і куряче філе або м'ясний фарш.
Що знадобиться для приготування

500 грам макаронів (краще брати пір'ячко)
300 грам шинки
300 грам сиру
Трохи заморожених або свіжих печериць
700 мл. молока
Дві - три столові ложки сметани
Улюблені приправи
Сіль і перець

Приготування

У форму для запікання висипаєте сухі макарони (їх не потрібно попередньо відварювати). Ріжете скибочками свіжі печериці, якщо берете заморожені, то їх треба розморозити. Шинку нарізати невеликими брусочками, викладаєте на макарони. Зверху покладіть скибочки грибів.
Для заливки змішайте молоко і сметану, посоліть за смаком, додайте всі спеції і приправи. Збийте суміш міксером або віночком. Залийте макарони. Зверху посипте тертим сиром і трохи його примніть. Поставте запіканку в розігріту до 200 градусів духовку, запікайте сорок хвилин.
Дуже важливо не робити запіканку шарами, всі макарони повинні знаходитися внизу, а на них викладаються інші інгредієнти.
Просмотров: 484
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: смак, макарони

Рекомендовані рецепти:

Пряники медово-бананові
Сирне печиво з базиліком
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Цукерки, бараночки
Персиковий торт-суфле
Мексиканський шоколадний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: