Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати макарони з шинкою, грибами і зеленим горошком?
Коли немає часу на приготування котлет або іншої м'ясної страви, а потрібно швидко приготувати ситний і смачний вечерю або обід - скористайтеся цим рецептом. Горошок в ньому присутній чисто символічно, так що якщо його не буде у складі інгредієнтів - на смак це сильно не вплине.
Що знадобиться для приготування

300 грам макаронів
200 грам шинки
200 грам консервованих грибів
150 мл. вершків
Жменю замороженого зеленого горошку
Сіль
Рослинна олія
Тертий сир

Приготування

Доводимо воду до кипіння, додаємо макарони (краще брати довгі) і відварюємо до готовності.
Заморожений горошок заливаємо окропом на п'ять хвилин або на дві - три хвилини опускаємо в киплячу воду. Воду зливаємо, горошок обсушуємо. Шинку нарізаємо смужками, злегка обсмажуємо в рослинному маслі. Додаємо гриби (їх потрібно заздалегідь дістати з баночки щоб стекла рідина) і теж трохи підрум'янюємо. Потім вливаємо вершки, тушкуємо, поки соус не загусне. Викладаємо в сковорідку горошок, прогріваємо. В останній момент, коли вже все готово, до соусу додаємо відварені макарони, перемішуємо і розкладаємо по тарілках. Посипаємо тертим сиром.
Просмотров: 546
Категория: Рецепти |
| Теги: Горошок, макарони

Рекомендовані рецепти:

Парові булочки
Салат ананасно-маслиновый
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Молоді кабачки в горіховому соусі
Курчата з грибами
Яблучна коврижка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: