Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати макарони з овочами і м'ясом?
Це блюдо - спрощений варіант приготування японської якисобы, але тільки без соевоего соусу та спецій. Воно не повинно бути гострим, а вермішель вибирається як для супу - не сильно разваривающаяся, коротка і тонка. Що знадобиться для приготування 500 грам вермішелі 500 грам курячого філе або свинини Чверть качана капусти Одна велика морквина Одна цибулина Рослинне масло для смаження Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Цибулю ріжемо півкільцями, моркву - соломкою, капусту шаткуємо і не тонко, і не крупно - середньої товщини шматочки. Куряче філе ріжемо невеликими шматочками (на один укус). В сковорідку (без масла) висипаємо вермішель, гарненько її обсмажуємо до золотистого кольору. додаємо сіль і мелений перець, вливаємо води, щоб повністю покрити вермішель і ставимо на середній вогонь. Часом помішуємо. В окремій сковороді пасеруємо цибулю, потім додаємо моркву і обсмажуємо. Додаємо капусту і теж обсмажуємо. Перекладаємо овочі на тарілку і в тій же сковорідці (або в окремій) обсмажуємо м'ясо до готовності. Готову вермішель знімаємо з вогню, перемішуємо з овочами і курячим філе, якщо треба, додаємо сіль і перець. Подавати можна і в гарячому, і в холодному вигляді. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 609 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |