Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати макарони з овочами і м'ясом?
Це блюдо - спрощений варіант приготування японської якисобы, але тільки без соевоего соусу та спецій. Воно не повинно бути гострим, а вермішель вибирається як для супу - не сильно разваривающаяся, коротка і тонка.
Що знадобиться для приготування
500 грам вермішелі
500 грам курячого філе або свинини
Чверть качана капусти
Одна велика морквина
Одна цибулина
Рослинне масло для смаження
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Цибулю ріжемо півкільцями, моркву - соломкою, капусту шаткуємо і не тонко, і не крупно - середньої товщини шматочки. Куряче філе ріжемо невеликими шматочками (на один укус).
В сковорідку (без масла) висипаємо вермішель, гарненько її обсмажуємо до золотистого кольору. додаємо сіль і мелений перець, вливаємо води, щоб повністю покрити вермішель і ставимо на середній вогонь. Часом помішуємо.
В окремій сковороді пасеруємо цибулю, потім додаємо моркву і обсмажуємо. Додаємо капусту і теж обсмажуємо. Перекладаємо овочі на тарілку і в тій же сковорідці (або в окремій) обсмажуємо м'ясо до готовності.
Готову вермішель знімаємо з вогню, перемішуємо з овочами і курячим філе, якщо треба, додаємо сіль і перець. Подавати можна і в гарячому, і в холодному вигляді. Приємного апетиту!
Просмотров: 537
Категория: Рецепти |
| Теги: вермішель, обсмажуємо

Рекомендовані рецепти:

Булочки "Кишеньки"
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Хлібні булочки з розмарином
Шоколадно-горіхове праліне
Порційна шарлотка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: