Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати мафіни з лікером?
Випічка для дорослих. Якщо немає лікеру, тоді можна додати в тісто коньяк або ром, але в цьому випадку рекомендується покласти побільше цукру. Родзинка мафінів - варена згущене молоко, з якої робиться начинка. Що знадобиться для приготування 150 грам вершкового масла 70 грам цукру (якщо мафіни з ромом або коньяком - 100 грам) Два яйця 100 мл солодкого лікеру (рому, коньяку) 150 грам борошна Чайна ложка з гіркою розпушувача 12 чайних ложок вареної згущенки Приготування Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника - воно знадобиться м'яким, кімнатної температури. Згущене молоко навпаки - приберіть на півгодини з морозилку - так буде легше розподіляти начинку. Масло змішати з цукром, добре збити, додати яйця, збити ще раз. Потім влити лікер і ретельно перемішати. Змішати борошно з розпушувачем і додати до масляної суміші. Вимісити однорідне тісто без грудочок. Формочки для мафінів змастити олією (можна викласти паперовими розетками - формочками). Заповнити тістом на третину, у центр кожного покласти по чайній ложці вареного згущеного молока (намагайтеся покласти так, щоб згущене молоко не була скраю). Зверху закрийте тестом (формочки заповнюйте трохи більше ніж наполовину) і випікайте 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 651 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |