Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясо з сочевицею?
Просте в приготуванні і ситне повсякденне блюдо сподобається любителям бобових. Кращим гарніром до нього буде салат зі свіжих овочів.
Необхідні продукти

500 грам свинини
Дві цибулини
400 грам помідорів у власному соку
Дві часточки часнику
120 грам чечевиці
Дві чайних ложки меленої паприки
На кінчику ножа гострого меленого перцю
Чайна ложка чебрецю
Дві чайних ложки цукру
400 мл води або бульйону
Рослинна олія
Сіль, перець за смаком

Приготування

Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, обсмажуємо до рум'яного кольору. Перекладаємо в тарілку. У тому ж маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і часник. Через три хвилини повертаємо в сковорідку м'ясо, посипаємо паприкою, обсмажуємо ще пару хвилин.
Промиваємо сочевицю, додаємо її до м'яса, вливаємо воду, доводимо до кипіння й тушкуємо під кришкою десять хвилин. Потім дрібно ріжемо консервовані помідори разом з соком вливаємо до м'яса. Солимо і перчимо за смаком, кладемо цукор (теж за смаком), приправляємо спеціями, тушкуємо на маленькому вогні періодично помішуючи. Через двадцять хвилин знімаємо кришку, збільшуємо вогонь, тушкуємо, поки соус злегка не загусне.
Приємного апетиту!
Просмотров: 610
Категория: Рецепти |
| Теги: тушкуємо, обсмажуємо

Рекомендовані рецепти:

Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Меренги з лимонним кремом
Яблучний-вишневий соложеник
Шоколадне печиво
Цукерки з вишні
Печиво "Диво острів"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: