Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясо з сочевицею?
Просте в приготуванні і ситне повсякденне блюдо сподобається любителям бобових. Кращим гарніром до нього буде салат зі свіжих овочів. Необхідні продукти 500 грам свинини Дві цибулини 400 грам помідорів у власному соку Дві часточки часнику 120 грам чечевиці Дві чайних ложки меленої паприки На кінчику ножа гострого меленого перцю Чайна ложка чебрецю Дві чайних ложки цукру 400 мл води або бульйону Рослинна олія Сіль, перець за смаком Приготування Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, обсмажуємо до рум'яного кольору. Перекладаємо в тарілку. У тому ж маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і часник. Через три хвилини повертаємо в сковорідку м'ясо, посипаємо паприкою, обсмажуємо ще пару хвилин. Промиваємо сочевицю, додаємо її до м'яса, вливаємо воду, доводимо до кипіння й тушкуємо під кришкою десять хвилин. Потім дрібно ріжемо консервовані помідори разом з соком вливаємо до м'яса. Солимо і перчимо за смаком, кладемо цукор (теж за смаком), приправляємо спеціями, тушкуємо на маленькому вогні періодично помішуючи. Через двадцять хвилин знімаємо кришку, збільшуємо вогонь, тушкуємо, поки соус злегка не загусне. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 610 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |