Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясо з картопляними часточками?
У холодну пору року часто хочеться ситної, зігріває їжі. Це блюдо - прекрасний варіант для такого випадку, і до того ж воно виходить дуже смачним без будь-яких хитрощів. Для нього добре брати картоплю з невеликим вмістом крохмалю, як для смаження - тоді вона буде краще тримати форму.
Що знадобиться для приготування

Кілограм картоплі
500 грам свинини
Один солодкий болгарський перець
Дві цибулини
Дві - три зубчики часнику
Три столових ложки лимонного соку
Чайна ложка гострого соусу чілі
Столова ложка лимонної цедри (за бажанням)
По половині чайної ложки базиліка, чебрецю, розмарину, орегано
Щіпка чорного меленого перцю
Три столові ложки оливкової олії
Рослинне масло для смаження

Приготування

Змішуємо дрібно нарубаний часник з оливковою олією, лимонним соком, лимонною цедрою, перцем, сушеними травами, соусом чилі. М'ясо ріжемо невеликими шматочками, заливаємо маринадом і прибираємо на дві години в холодильник.
Картоплю миємо щіткою, заливаємо водою і відварюємо до готовності. можна відварити на пару. Даємо картоплі повністю охолонути, ріжемо часточками (кожну картоплину розрізаємо на вісім частин). Скроплюємо маслом, солимо і перчимо за смаком, кладемо на деко і ставимо на десять хвилин у розігріту до 200 градусів духовку. Картопля повинна злегка підрум'янитися.
М'ясо обсмажуємо на олії хвилин десять. Додаємо шматочки болгарського перцю і нарізану півкільцями цибулю. Смажимо ще п'ять хвилин.
Виймаємо картоплю з духовки. В середину деко викладаємо м'ясо, по краях картоплю і ставимо в духовку ще на п'ять хвилин. Приємного апетиту!
Просмотров: 512
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Картопля з овочами, запечений у вершках
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Пате з індички з черносмородиновим желе
Рулет маковий на дріжджах
Шоколадна баба (рецепт)
Котлети з підливою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: