Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясо з картоплею по-китайськи?
Любите гостру китайську кухню? Тоді і цей рецепт вам неодмінно сподобається! Його головний секрет - в особливій нарізки м'яса - дуже тонкими скибочками. Що знадобиться для приготування 300 грам нежирної свинини Вісім штук великого картоплі 150 мл соєвого соусу Три великих зубчики часнику Чайна ложка з гіркою крохмалю Рослинне масло для смаження Свіжа зелень (за бажанням) Рослинна олія Приготування М'ясо потрібно злегка підморозити - тоді його легше буде нарізати так, як нам потрібно. коли підмерзне - гострим ножем наріжте його на найтонші скибочки, буквально за 1-2 мм, не товщі - це головна умова успішного приготування цієї страви. Залийте м'ясо соєвим соусом, але трохи, так щоб він покрив м'ясо, але шматочки в ньому не плавали. У склянці холодної води розведіть крохмаль. Дрібно порубаєте часник. Картоплю чистимо, нарізаємо тонкими кружечками. Обсмажуємо на розігрітій олії до напівготовності. Як тільки обсмажили - відразу ж перекладіть в миску, а в цьому ж маслі обсмажте при безперервному помішуванні м'ясо. Як тільки м'ясо побіліє, викладіть на нього картоплю і добре перемішайте. Залийте соєвим соусом, крохмалем і помішуйте, поки соус не загусне. Як тільки він стане густим, знімайте з вогню і додайте рубаний часник і зелень. Накрийте і дайте настоятися хвилин 15 - 20. | |
Просмотров: 604 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |