Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясо з картоплею по-китайськи?
Любите гостру китайську кухню? Тоді і цей рецепт вам неодмінно сподобається! Його головний секрет - в особливій нарізки м'яса - дуже тонкими скибочками.
Що знадобиться для приготування

300 грам нежирної свинини
Вісім штук великого картоплі
150 мл соєвого соусу
Три великих зубчики часнику
Чайна ложка з гіркою крохмалю
Рослинне масло для смаження
Свіжа зелень (за бажанням)
Рослинна олія

Приготування

М'ясо потрібно злегка підморозити - тоді його легше буде нарізати так, як нам потрібно. коли підмерзне - гострим ножем наріжте його на найтонші скибочки, буквально за 1-2 мм, не товщі - це головна умова успішного приготування цієї страви. Залийте м'ясо соєвим соусом, але трохи, так щоб він покрив м'ясо, але шматочки в ньому не плавали.
У склянці холодної води розведіть крохмаль. Дрібно порубаєте часник.
Картоплю чистимо, нарізаємо тонкими кружечками. Обсмажуємо на розігрітій олії до напівготовності. Як тільки обсмажили - відразу ж перекладіть в миску, а в цьому ж маслі обсмажте при безперервному помішуванні м'ясо. Як тільки м'ясо побіліє, викладіть на нього картоплю і добре перемішайте. Залийте соєвим соусом, крохмалем і помішуйте, поки соус не загусне. Як тільки він стане густим, знімайте з вогню і додайте рубаний часник і зелень. Накрийте і дайте настоятися хвилин 15 - 20.
Просмотров: 448
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, тільки

Рекомендовані рецепти:

Салат з оселедцем (рецепт)
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Соус "Бер-блан"
Сирні вафлі
Суп-пюре з петрушки з грибами
Гречка з консервованим тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: