Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясо з гречкою в горщику?
М'ясо з гречкою готується відразу в невеликих порційних горщиках (обсяг приблизно літр) або можна зробити в одному великому горщику з дотриманням пропорцій.
Що знадобиться для приготування (на три порції)

500 грам нежирної свинини (або телятини, яловичини)
Дев'ять столових ложок гречаної крупи
Одна велика цибулина
Літр води або бульйону
Спеції, приправи і сіль за смаком
Вершкове масло
Лавровий лист

Приготування

Цибулю ріжемо дрібно або півкільцями - кому як подобається. М'ясо нарізаємо дрібними шматочками. Розкладаємо по горщикам, приправляємо сіллю, спеціями, свіжої або сушеної зеленню.
Крупу промиваємо, в кожен горщик кладемо по три столових ложки гречки, заливаємо бульйоном або водою. Додаємо лавровий лист (по маленькому листочку або великий розламуємо на шматочки). Ставимо в холодну духовку, доводимо температуру до 200 градусів і готуємо півгодини. Потім робимо температуру менше (160 - 180 градусів) і готуємо ще стільки ж. Дістаємо горщики, в кожну кладемо по шматочку вершкового масла і відразу ж подаємо до столу.
Можна готувати і зі шматочками курки, але її краще попередньо обсмажити.
Просмотров: 541
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Гострий суп з квасолею
Спагетті з томатами і рибою
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Стручкова квасоля з фаршем
Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Чанахи: рагу по-грузинськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: