Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясо з гречкою в горщику?
М'ясо з гречкою готується відразу в невеликих порційних горщиках (обсяг приблизно літр) або можна зробити в одному великому горщику з дотриманням пропорцій. Що знадобиться для приготування (на три порції) 500 грам нежирної свинини (або телятини, яловичини) Дев'ять столових ложок гречаної крупи Одна велика цибулина Літр води або бульйону Спеції, приправи і сіль за смаком Вершкове масло Лавровий лист Приготування Цибулю ріжемо дрібно або півкільцями - кому як подобається. М'ясо нарізаємо дрібними шматочками. Розкладаємо по горщикам, приправляємо сіллю, спеціями, свіжої або сушеної зеленню. Крупу промиваємо, в кожен горщик кладемо по три столових ложки гречки, заливаємо бульйоном або водою. Додаємо лавровий лист (по маленькому листочку або великий розламуємо на шматочки). Ставимо в холодну духовку, доводимо температуру до 200 градусів і готуємо півгодини. Потім робимо температуру менше (160 - 180 градусів) і готуємо ще стільки ж. Дістаємо горщики, в кожну кладемо по шматочку вершкового масла і відразу ж подаємо до столу. Можна готувати і зі шматочками курки, але її краще попередньо обсмажити. | |
Просмотров: 578 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |