Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясо в кефірі?
М'ясо маринується в кефірі, потім обсмажується і заливається залишками маринаду, в якому гаситься до готовності. Рецепт дуже простий, але вимагає деякого часу на приготування.
Необхідні продукти

500 грам яловичини
Дві великі головки цибулі
Три - п'ять зубчиків часнику
Склянку кефіру
Щіпка гострого перцю чилі (або чорний або червоний мелений перець)
Сіль за смаком
Рослинна олія

Приготування

М'ясо миємо, нарізаємо невеликими шматочками, посипаємо сіллю і перцем, перемішуємо і складаємо в каструлю або в банку. Заливаємо кефіром. Добре струшуємо, закриваємо і ставимо в холодильник на сорок хвилин (можна на годину).
В сковорідці розігріваємо рослинне масло. Нарізаємо цибулю півкільцями, ріжемо скибочками часник, обсмажуємо до прозорого кольору. Дістаємо м'ясо з маринаду (або виделкою або ложкою з дірочками, шумівкою) і викладаємо до цибулі. Перемішуємо, обсмажуємо до м'якості. Потім виливаємо маринад і тушкуємо під кришкою до готовності. Якщо вам не потрібна підлива, в кінці приготування зніміть кришку і випаруйте рідина. Не забудьте підсолити за смаком. Приємного апетиту!
Просмотров: 445
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, нарізаємо

Рекомендовані рецепти:

М'ятне печиво "Мохіто"
Куряче суфле "Ніжність"
Яблучна коврижка
Сирне печиво з базиліком
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Горіхово-яблучний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: