Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясо в кефірі?
М'ясо маринується в кефірі, потім обсмажується і заливається залишками маринаду, в якому гаситься до готовності. Рецепт дуже простий, але вимагає деякого часу на приготування. Необхідні продукти 500 грам яловичини Дві великі головки цибулі Три - п'ять зубчиків часнику Склянку кефіру Щіпка гострого перцю чилі (або чорний або червоний мелений перець) Сіль за смаком Рослинна олія Приготування М'ясо миємо, нарізаємо невеликими шматочками, посипаємо сіллю і перцем, перемішуємо і складаємо в каструлю або в банку. Заливаємо кефіром. Добре струшуємо, закриваємо і ставимо в холодильник на сорок хвилин (можна на годину). В сковорідці розігріваємо рослинне масло. Нарізаємо цибулю півкільцями, ріжемо скибочками часник, обсмажуємо до прозорого кольору. Дістаємо м'ясо з маринаду (або виделкою або ложкою з дірочками, шумівкою) і викладаємо до цибулі. Перемішуємо, обсмажуємо до м'якості. Потім виливаємо маринад і тушкуємо під кришкою до готовності. Якщо вам не потрібна підлива, в кінці приготування зніміть кришку і випаруйте рідина. Не забудьте підсолити за смаком. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 666 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |