Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясо в горщику по-російськи?
Особливість рецепту в тому, що продукти в горщики складаються вже підготовленими для запікання - м'ясо відварюється, картопля обсмажується, цибулю додаємо маринований. Але можна покласти і сирі інгредієнти, тоді час приготування потрібно збільшити. Що знадобиться для приготування 400 грам свинини або яловичини Сім - вісім бульб картоплі Три столових ложки маринованого лука Кілька часточок часнику Три столові ложки сметани або майонезу Дві столові ложки вершкового масла або свинячого жиру) Сіль і перець за смаком Свіжа зелень кропу Приготування М'ясо відварюємо до готовності. Одну велику цибулину ріжемо дрібними кубиками, збризкуємо оцтом і залишаємо хвилин на двадцять маринуватися. Часник пропускаємо через прес, дрібно ріжемо зелень. М'яса даємо охолонути і потім нарізаємо невеликими шматочками. Змішуємо з маринованою цибулею, зеленню, часником. Додаємо майонез або сметану, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо. Картоплю ріжемо соломкою, злегка обсмажуємо на сковорідці в олії. Сильно смажити не потрібно, тільки трохи підрум'янити. На дно горщика спочатку кладемо шматочок масла (або трохи жиру), викладаємо шар картоплі, потім шар м'яса, зверху кладемо шматочок масла (жиру), накриваємо кришкою і ставимо в розігріту духовку на п'ятнадцять хвилин. Якщо готуєте з сирих продуктів, то запікати потрібно близько години, може трохи більше (залежить від м'яса). Приємного апетиту! | |
Просмотров: 587 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |