Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясо в горщику по-російськи?
Особливість рецепту в тому, що продукти в горщики складаються вже підготовленими для запікання - м'ясо відварюється, картопля обсмажується, цибулю додаємо маринований. Але можна покласти і сирі інгредієнти, тоді час приготування потрібно збільшити.
Що знадобиться для приготування
400 грам свинини або яловичини
Сім - вісім бульб картоплі
Три столових ложки маринованого лука
Кілька часточок часнику
Три столові ложки сметани або майонезу
Дві столові ложки вершкового масла або свинячого жиру)
Сіль і перець за смаком
Свіжа зелень кропу
Приготування

М'ясо відварюємо до готовності. Одну велику цибулину ріжемо дрібними кубиками, збризкуємо оцтом і залишаємо хвилин на двадцять маринуватися. Часник пропускаємо через прес, дрібно ріжемо зелень. М'яса даємо охолонути і потім нарізаємо невеликими шматочками. Змішуємо з маринованою цибулею, зеленню, часником. Додаємо майонез або сметану, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо.
Картоплю ріжемо соломкою, злегка обсмажуємо на сковорідці в олії. Сильно смажити не потрібно, тільки трохи підрум'янити.
На дно горщика спочатку кладемо шматочок масла (або трохи жиру), викладаємо шар картоплі, потім шар м'яса, зверху кладемо шматочок масла (жиру), накриваємо кришкою і ставимо в розігріту духовку на п'ятнадцять хвилин.
Якщо готуєте з сирих продуктів, то запікати потрібно близько години, може трохи більше (залежить від м'яса). Приємного апетиту!
Просмотров: 400
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, масла

Рекомендовані рецепти:

Рибні зрази з зеленню та маслом
Французький картопляний пиріг
Ковбаса кров'яна
Тонкі пиріжки з картоплею
Сирні пампушки
Мексиканське горіхове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: