Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясо по-казахськи?
Щоб приготувати м'ясо по-казахськи візьміть такі інгредієнти (на чотири порції):
Баранина, яловичина або конина - один кілограм двісті п'ятдесят грам;
Лук - двісті п'ятдесят грам;
Сіль - за смаком;
Чорний перець - шість - вісім горошин;
Перець мелений - за смаком;
Дрібно нарубана зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - одна - дві столові ложки.

Для тіста:
Борошно пшеничне - триста двадцять грам;
Яйце - одне;
Сіль - за смаком;
Вода - одна - дві столові ложки.


Приготування:

1. Замісіть круте тісто з борошна, яйця і невеликої кількості підсоленої води. Розкачайте його в пласт і наріжте ромбами або квадратами вісім на вісім сантиметрів.

2. М'ясо промийте і залийте холодною водою, таким чином, щоб вона тільки покривала, доведіть до кипіння. Зніміть з бульйону піну, додайте перець горшком і посоліть. Варіть м'ясо на слабкому вогні до готовності. Час від часу підливайте трохи гарячої води.

3. Готове м'ясо вийміть, охолодіть і наріжте його тонкими смужками. Потім знову залийте бульйоном, покладіть цибулю, нарізану кільцями, перець і тушкуйте все ще шість хвилин.

4. Підготовлені шматки тіста опустіть у решти бульйон, і дайте прокипіти.

5. Готове тісто викладіть в глибоку тарілку, на нього покладіть м'ясо, кільця цибулі. Зверху посипте зеленню.
М'ясний бульйон подавайте в окремих мисочках.
Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

"Той самий" столичний кекс
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Шарлотка з мандаринами
Баклажани по-італійськи
Печиво "Диво острів"
Картопляні пиріжки з капустою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: