Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясний салат з персиками?
Оригінальний салатик з незвичайним смаком. Для приготування м'ясного салату з персиками нам буде потрібно:
чотириста грамів м'яса (відварити і охолодити);
одна велика цибулина;
парочка маринованих огірочків;
триста грамів листочків салату;
три великих консервованих персика;
4 ст. ложки винного оцту;
п'ять ст. ложок оливкової олії;
дві чайні л. гірчиці (краще всього підійде діжонська);
петрушка і кріп за смаком;
чорний перець (мелений) сіль;

охолоджене Варене м'ясо ріжемо невеликими шматочками, огірки крихітними кубиками, персики - невеликими шматочками. Сиропчик від персиків зливаємо в окрему миску. Очищаємо і подрібнюємо цибулину. Листочки салату рвемо луками. Петрушку і кріп дрібно рубаємо.

В глибоку миску висипаємо огірки, цибулю, петрушку, кріп і салат. З'єднуємо чотири ст. ложки персикового сиропу з рослинним маслом, гірчицею та оцтом. Перчимо і солимо.

У велику салатницю висипаємо суміш із зелені, огірків і цибулі, викладаємо скибочки персиків і м'ясо. Поливаємо салат заправкою і подаємо на стіл.

Приємного апетиту!
Просмотров: 405
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, кріп

Рекомендовані рецепти:

Яблучна коврижка
Пиріжки з каррі з яловичини
Полунично-фруктовий салат
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Свинина по-китайськи
Слойки з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: