Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясний салат з персиками?
Оригінальний салатик з незвичайним смаком. Для приготування м'ясного салату з персиками нам буде потрібно: чотириста грамів м'яса (відварити і охолодити); одна велика цибулина; парочка маринованих огірочків; триста грамів листочків салату; три великих консервованих персика; 4 ст. ложки винного оцту; п'ять ст. ложок оливкової олії; дві чайні л. гірчиці (краще всього підійде діжонська); петрушка і кріп за смаком; чорний перець (мелений) сіль; охолоджене Варене м'ясо ріжемо невеликими шматочками, огірки крихітними кубиками, персики - невеликими шматочками. Сиропчик від персиків зливаємо в окрему миску. Очищаємо і подрібнюємо цибулину. Листочки салату рвемо луками. Петрушку і кріп дрібно рубаємо. В глибоку миску висипаємо огірки, цибулю, петрушку, кріп і салат. З'єднуємо чотири ст. ложки персикового сиропу з рослинним маслом, гірчицею та оцтом. Перчимо і солимо. У велику салатницю висипаємо суміш із зелені, огірків і цибулі, викладаємо скибочки персиків і м'ясо. Поливаємо салат заправкою і подаємо на стіл. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 534 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |