Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясний рулет з перепелиними яйцями?
Рецептів різних рулетів дуже багато, але є такі, які не тільки смачні, але ще й виглядають дуже нарядно. Один з таких варіантів - рулет з перепелиними яйцями, на святковому столі він буде виглядати чудово. У приготуванні рулет не складний і сам процес мало чим відрізняється від приготування звичайного м'ясного рулету.
Необхідні продукти

Кілограм м'ясного фаршу (краще брати яловичину)
Одна велика цибулина
Одна велика морквина
Два - три зубчики часнику
Кілька скибочок білого батона
Два білка
Пучок петрушки
18 - 20 перепелиних яєць
Рослинна олія
Сіль, приправи, перець - все за смаком
Приготування

Відварити перепелині яйця круто, очистити. Білки збити міксером в міцну піну, скибочки батона розмочити в молоці. Змішати хліб з фаршем, додати білки, фарш добре вимісити і поставити в холодильник на півгодини.

Морквину натерти на крупній тертці, цибулю дрібно нарізати, часник видавити через прес. Спасерувати цибулю в олії, додати моркву, трохи обсмажити. Зняти з вогню, остудити, додати до овочів часник і дрібно нарізану зелень петрушки.

Дістати з холодильника фарш, додати до нього овочі, спеції, сіль, перець і добре перемішати. Деко з бортиками застелити папером для випічки, змастити її олією. Викласти фарш, надати форму рулету або поленца. Зверху на рулет вдавити перепелині яйця, мокрою долонею загладити поверхню, змастити рулет рослинним маслом, прикрити верх папером і поставити в гарячу духовку. Запікати при температурі 200 градусів 45 хвилин. Незадовго до готовності зняти папір, щоб верх рулету підрум'янився.
Просмотров: 672
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, Рулет

Рекомендовані рецепти:

Розсипчастий пиріг з курагою
Сирники
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Повітряні сирники
Баклажани з волоськими горіхами
Цукерки з вишні
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: