Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясний рулет в тесті?
Рулет робиться з готового листкового тіста. Фарш можете брати будь-який, але краще його зробити вдома з додаванням улюблених спецій і приправ.
Що знадобиться для приготування
600 грам м'ясного фаршу
Одна велика цибулина
Дві часточки часнику
50 грам вершкового масла
Дві столові ложки дрібно нарубаної зелені петрушки
Одне сире яйце фарш + три варених яйця в начинку
Дві чайних ложки готової гірчиці
Сіль, чорний мелений перець і спеції - за смаком
450 грам листкового тіста (будь - дріжджове або бездріжджове)

Приготування

Цибулю і часник дрібно рубаємо. У сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо в ньому до прозорості цибулю і часник. Додаємо вміст сковорідки в фарш, змішуємо. Кладемо зелень петрушки, гірчицю, всі спеції і сіль. Яйце збиваємо в мисочці, приблизно половину виливаємо у фарш, решта відкладаємо в сторону - нам потрібно буде змастити верх пирога. Ретельно вимішуємо фарш до однорідної консистенції.

Відварюємо яйця, розрізаємо вздовж навпіл. Тісто розгортаємо в прямокутник, на середину кладемо половину фаршу, потім - половинки яєць, Закриваємо фаршем. По довгих сторонах прямокутника робимо косі надрізи через 2-3 див. З'єднуємо смужки над фаршем - виходить як плетінка. Притискаємо до начинки, а із залишків тіста робимо прикраси. Змащуємо рулет яйцем, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо 40-50 хвилин. Приємного апетиту!
Просмотров: 439
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, Рулет

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медовик"
Зефір на десерт
Риба, запечена з оливками
Смачні сирники
Налисники на молоці
Макові тістечка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: