Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясний рулет в тесті?
Рулет робиться з готового листкового тіста. Фарш можете брати будь-який, але краще його зробити вдома з додаванням улюблених спецій і приправ. Що знадобиться для приготування 600 грам м'ясного фаршу Одна велика цибулина Дві часточки часнику 50 грам вершкового масла Дві столові ложки дрібно нарубаної зелені петрушки Одне сире яйце фарш + три варених яйця в начинку Дві чайних ложки готової гірчиці Сіль, чорний мелений перець і спеції - за смаком 450 грам листкового тіста (будь - дріжджове або бездріжджове) Приготування Цибулю і часник дрібно рубаємо. У сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо в ньому до прозорості цибулю і часник. Додаємо вміст сковорідки в фарш, змішуємо. Кладемо зелень петрушки, гірчицю, всі спеції і сіль. Яйце збиваємо в мисочці, приблизно половину виливаємо у фарш, решта відкладаємо в сторону - нам потрібно буде змастити верх пирога. Ретельно вимішуємо фарш до однорідної консистенції. Відварюємо яйця, розрізаємо вздовж навпіл. Тісто розгортаємо в прямокутник, на середину кладемо половину фаршу, потім - половинки яєць, Закриваємо фаршем. По довгих сторонах прямокутника робимо косі надрізи через 2-3 див. З'єднуємо смужки над фаршем - виходить як плетінка. Притискаємо до начинки, а із залишків тіста робимо прикраси. Змащуємо рулет яйцем, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо 40-50 хвилин. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 610 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |