Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясні оладки з чорносливом?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам нежирної свинини (або курячого філе) Дві цибулини Три яйця Склянку молока або сироватки Приблизно склянку борошна 100 грам вершкового масла 200 грам чорносливу Сіль і перець Рослинна олія Приготування Щоб м'ясо було зручніше різати, його треба злегка підморозити в морозилці і потім нарізати дуже дрібними шматочками. У сковорідці розтопити вершкове масло і обсмажити в ньому м'ясо до готовності, в кінці не забудьте посолити і поперчити за смаком. У тій же сковорідці (м'ясо перекласти на тарілку) обсмажити нарізану кубиками цибулю, сильно смажити не потрібно, лук повинен стати м'якими і злегка золотистим. Яйця збиваємо з молоком, додаємо сіль, борошно, вимішуємо до однорідного стану і додаємо м'ясо і цибулю. Перемішуємо. Викладаємо по столовій ложці тесту в розігріте рослинне масло й обсмажуємо як звичайні оладки. Для соусу чорнослив проварюємо у невеликій кількості води, потім перекладаємо в блендер і пюрируем, можна додати трохи води. Сіль додавати не потрібно, дуже смачно зі солодкуватим соусом. | |
Просмотров: 501 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |