Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясні оладки з чорносливом?
З чорносливу готується смачний соус для м'ясних оладків. Робити їх краще зі свининою або з курячим філе.
Що знадобиться для приготування
500 грам нежирної свинини (або курячого філе)
Дві цибулини
Три яйця
Склянку молока або сироватки
Приблизно склянку борошна
100 грам вершкового масла
200 грам чорносливу
Сіль і перець
Рослинна олія

Приготування

Щоб м'ясо було зручніше різати, його треба злегка підморозити в морозилці і потім нарізати дуже дрібними шматочками. У сковорідці розтопити вершкове масло і обсмажити в ньому м'ясо до готовності, в кінці не забудьте посолити і поперчити за смаком.
У тій же сковорідці (м'ясо перекласти на тарілку) обсмажити нарізану кубиками цибулю, сильно смажити не потрібно, лук повинен стати м'якими і злегка золотистим.
Яйця збиваємо з молоком, додаємо сіль, борошно, вимішуємо до однорідного стану і додаємо м'ясо і цибулю. Перемішуємо. Викладаємо по столовій ложці тесту в розігріте рослинне масло й обсмажуємо як звичайні оладки.
Для соусу чорнослив проварюємо у невеликій кількості води, потім перекладаємо в блендер і пюрируем, можна додати трохи води. Сіль додавати не потрібно, дуже смачно зі солодкуватим соусом.
Просмотров: 410
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, води

Рекомендовані рецепти:

Французький картопляний пиріг
Десерт "Кокосовий рай"
Чорничні кекси
Картопляне пюре з базиліком
Закуска "Морське чудо"
Печенюшки "Міні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: