Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати локшину з курячим філе і овочами?
Пропорції тут дотримуватися не обов'язково, робіть все на око і виходячи з кількості продуктів в будинку. Зазначене у рецепті співвідношення можна взяти лише як орієнтир.
Що знадобиться для приготування
200 грамів локшини
400 грам курячого філе
100 грам моркви
150 - 200 грам зеленої квасолі
Три - п'ять середніх шампіньйонів
Два яйця
Одна цибулина
Дві столові ложки меду
Дві столові ложки соєвого соусу
Щіпка кориці (не обов'язково, це на любителя)
Арахіс
Рослинне масло
Сіль

Приготування

Мед і соєвий соус змішати (за бажанням додайте корицю), замаринувати курячу грудку. Якщо любите гостреньке, додайте червоний перець.
Наріжте моркву, цибулю і гриби соломкою (кожен вид у окремий посуд). У сковорідці розігрійте трохи олії, окремо обсмажуйте овочі і гриби до готовності, під час смаження посоліть. Відваріть до готовності квасолю.
Курячу грудку наріжте соломкою і обсмажте на невеликому вогні до готовності.
Збийте яйця, посоліть і поперчіть, вилийте на сковороду і зробіть омлет (обсмажте з двох сторін). Дайте трохи охолонути і наріжте соломкою.
Відваріть локшину у відповідності з рекомендаціями на упаковці.
Перекладіть всі інгредієнти в сотейник або сковорідку з високими бортами і прогрійте на слабкому вогні. Спробуйте на сіль, якщо треба - приправити соєвим соусом.
Викладайте в порційні тарілки і посипайте подрібненим арахісом. Смачний обід готовий.
Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: наріжте, соломкою

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-кавовий пиріг
Ягідно-фруктовий десерт
Медово-апельсиновий кекс з маком
Спагетті по-домашньому
Манник з цукатами
Кальмари фаршировані омлетом і грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: