Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати локшину з курячим філе і овочами?
Пропорції тут дотримуватися не обов'язково, робіть все на око і виходячи з кількості продуктів в будинку. Зазначене у рецепті співвідношення можна взяти лише як орієнтир. Що знадобиться для приготування 200 грамів локшини 400 грам курячого філе 100 грам моркви 150 - 200 грам зеленої квасолі Три - п'ять середніх шампіньйонів Два яйця Одна цибулина Дві столові ложки меду Дві столові ложки соєвого соусу Щіпка кориці (не обов'язково, це на любителя) Арахіс Рослинне масло Сіль Приготування Мед і соєвий соус змішати (за бажанням додайте корицю), замаринувати курячу грудку. Якщо любите гостреньке, додайте червоний перець. Наріжте моркву, цибулю і гриби соломкою (кожен вид у окремий посуд). У сковорідці розігрійте трохи олії, окремо обсмажуйте овочі і гриби до готовності, під час смаження посоліть. Відваріть до готовності квасолю. Курячу грудку наріжте соломкою і обсмажте на невеликому вогні до готовності. Збийте яйця, посоліть і поперчіть, вилийте на сковороду і зробіть омлет (обсмажте з двох сторін). Дайте трохи охолонути і наріжте соломкою. Відваріть локшину у відповідності з рекомендаціями на упаковці. Перекладіть всі інгредієнти в сотейник або сковорідку з високими бортами і прогрійте на слабкому вогні. Спробуйте на сіль, якщо треба - приправити соєвим соусом. Викладайте в порційні тарілки і посипайте подрібненим арахісом. Смачний обід готовий. | |
Просмотров: 600 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |