Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати локшину з грибами і овочами?
Незвичайний спосіб приготування локшини. Суха локшина змішується з обсмаженими овочами і грибами, заливається окропом і сковорідці доводиться до готовності.
Що знадобиться для приготування

150 грам широкої локшини
Десять печериць
Одна цибулина
Одна морквина
Рослинна олія
Сіль, чорний мелений перець, спеції і приправи за смаком
Трохи свіжої зелені (якщо є)

Приготування

Печериці нарізати великими скибочками, цибулю - півкільцями, моркву натерти на крупній тертці.
У сковорідці розігріти трохи олії і на слабкому вогні обсмажити цибулю до прозорості, не більше. Потім додати терту моркву і тушкувати все ще пару хвилин. викласти до овочів гриби, вогонь зробити трохи більше і тушкувати під кришкою хвилини три - чотири, періодично перемішуючи щоб овочі не пригоріли.
Додати локшину, влити склянку окропу, посолити за смаком, поперчити, приправити спеціями. Накрити кришкою і на слабкому вогні готувати десять хвилин до м'якості локшини. Щоб локшина рівномірно приготувалася, потрібно вміст сковорідки періодично перемішувати.
Готову локшину можна посипати зеленню або тертим сиром і подавати до столу. Приємного апетиту!
Просмотров: 566
Категория: Рецепти |
| Теги: моркву, локшину

Рекомендовані рецепти:

Гострий соус до м'яса
Мексиканське горіхове печиво
Гречка з консервованим тунцем
Торт "Медовик"
Готуємо чапаті
Тефтелі з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: