Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати локшину з грибами і овочами?
Незвичайний спосіб приготування локшини. Суха локшина змішується з обсмаженими овочами і грибами, заливається окропом і сковорідці доводиться до готовності. Що знадобиться для приготування 150 грам широкої локшини Десять печериць Одна цибулина Одна морквина Рослинна олія Сіль, чорний мелений перець, спеції і приправи за смаком Трохи свіжої зелені (якщо є) Приготування Печериці нарізати великими скибочками, цибулю - півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. У сковорідці розігріти трохи олії і на слабкому вогні обсмажити цибулю до прозорості, не більше. Потім додати терту моркву і тушкувати все ще пару хвилин. викласти до овочів гриби, вогонь зробити трохи більше і тушкувати під кришкою хвилини три - чотири, періодично перемішуючи щоб овочі не пригоріли. Додати локшину, влити склянку окропу, посолити за смаком, поперчити, приправити спеціями. Накрити кришкою і на слабкому вогні готувати десять хвилин до м'якості локшини. Щоб локшина рівномірно приготувалася, потрібно вміст сковорідки періодично перемішувати. Готову локшину можна посипати зеленню або тертим сиром і подавати до столу. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 602 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |