Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати літній салат з тунцем, помідорами та базиліком?
Легкий, смачний і освіжаючий літній салатик. Він відмінно підходить для спекотних літніх днів, коли на важку жирну їжу дивитися не хочеться. двісті п'ятдесят грамів стиглих помідорів; сто грамів консервованого тунця; сто грамів свіжих огірочків; один зубчик часничку; сто грамів болгарського перцю; базилік; три ст. ложки олії (оливкової); три листки салату «Айсберг» - побажанням; трохи кедрових горішків; перець і сіль; Приготування З тунця зливаємо сік. Зелень і овочі миємо ,обсушиваем.Помидоры обдаємо кіпяточком, прибираємо насіння і ріжемо великими кубиками. Огірочки ріжемо кружальцями, гуртки можна порізати на половинки. З болгарського перчика виймаємо насіння і ріжемо його невеликими кубиками. Часник чистимо і дрібно рубаємо. Кілька листочків базиліка залишаємо для прикраси салату, решті базилік рубаємо. В мисці з'єднуємо помідорчики, огірочки, тунця, солодкий перець, часник і листя салату «Айсберг». Попередньо листя салату промийте, висушіть і нарвете руками. Овочі та зелень перемішуємо, солимо перчимо і заправляємо олією. Перед подачею прикрашаємо цілими листочками базиліку і посипаємо горішками. | |
Просмотров: 565 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |