Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати літній салат з тунцем, помідорами та базиліком?
Легкий, смачний і освіжаючий літній салатик. Він відмінно підходить для спекотних літніх днів, коли на важку жирну їжу дивитися не хочеться.
двісті п'ятдесят грамів стиглих помідорів;
сто грамів консервованого тунця;
сто грамів свіжих огірочків;
один зубчик часничку;
сто грамів болгарського перцю;
базилік;
три ст. ложки олії (оливкової);
три листки салату «Айсберг» - побажанням;
трохи кедрових горішків;
перець і сіль;

Приготування
З тунця зливаємо сік. Зелень і овочі миємо ,обсушиваем.Помидоры обдаємо кіпяточком, прибираємо насіння і ріжемо великими кубиками. Огірочки ріжемо кружальцями, гуртки можна порізати на половинки. З болгарського перчика виймаємо насіння і ріжемо його невеликими кубиками. Часник чистимо і дрібно рубаємо. Кілька листочків базиліка залишаємо для прикраси салату, решті базилік рубаємо.
В мисці з'єднуємо помідорчики, огірочки, тунця, солодкий перець, часник і листя салату «Айсберг». Попередньо листя салату промийте, висушіть і нарвете руками. Овочі та зелень перемішуємо, солимо перчимо і заправляємо олією.
Перед подачею прикрашаємо цілими листочками базиліку і посипаємо горішками.
Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: тунця, сто

Рекомендовані рецепти:

Млинці з бананом
Свинина по-китайськи
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Пісочний пиріг
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Японський чізкейк
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: