Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати листковий салат з оселедця і картоплі?
![]() Що знадобиться для приготування (на одну порцію) Одна картоплина Одне яйце Один свіжий огірок Одна маленька цибулина (краще фіолетового кольору) Три - чотири шматочки оселедця Четвертинка зеленого яблука Лимонний сік Трохи майонезу Сіль за смаком Приготування Картоплю відварюємо в мундирі. Варимо круто зварене яйце. Натираємо остиглий картоплю на тертці і змішуємо зі столовою ложкою майонезу. Додаємо трохи солі. Огірок теж натираємо на тертці і віджимаємо сік, інакше салат буде водянистим. Тремо на тертці яйце і в окрему тарілочку натираємо яблуко. Збризкуємо яблуко лимонним соком, щоб не потемніло. Дрібно ріжемо оселедець і цибулю (його можна потримати у воді, змішаної з оцтом). Для того щоб викласти салат башточкою, нам знадобиться або спеціальне кільце чи можна розрізати пластикову пляшку і викладати салат в неї, потім пляшку зняти. Першим шаром йде картоплю, потім - огірок, яйце, яблуко і оселедець. Кожен шар змащується майонезом. Зверху салат посипається дрібно нарізаною цибулею. | |
Просмотров: 578 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |