Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ліниву лазанью з кабачками?
Поки лазанья гаряча - в ній все як у справжньої лазіння - соковита начинка, смачний соус, тільки замість аркушів макарони. Коли охолоне і схопиться схожа на запіканку. Скоро почнеться сезон кабачків так що буде нагода випробувати це незвичайне і нехлопотное у приготуванні блюдо. Що знадобиться з продуктів 500 грам м'ясного фаршу Дві цибулини Одне яйце Склянку томатного соусу або тертих помідор Три середніх кабачка 200 - 250 грам будь-яких макаронних виробів 150 грам сиру Половина склянки сметани або молока Один помідор для верху Сіль і перець за смаком Свіжа зелень Приготування Відваріть макарони в підсоленій воді майже до готовності. Відкиньте на друшляк, дайте стекти воді. Обсмажте в олії дрібно нарізану цибулю, додайте сирий фарш і обсмажуйте до зміни кольору. потім влийте томатний сік або соус, посоліть і поперчіть, приправте зеленню. Кабачки наріжте кружечками, товщиною не більше 1 см, посоліть і злегка припустіть на сковорідці без масла (або з мінімальним додаванням олії). Натріть на тертці сир. Змішайте макарони з половиною тертого сиру, викладіть на дно змащеної маслом форми. Зверху шар фаршу і потім шар кабачків. Збийте яйце з молоком або сметаною, посоліть і залийте все цією сумішшю. Посипте сиром, покладіть кружечки помідора і поставте в гарячу духовку. Запікайте при температурі 200 градусів приблизно 30 - 40 хвилин. Кабачки можна покласти і сирі, але тоді час запікання потрібно збільшити. | |
Просмотров: 576 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |