Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ліниву лазанью з кабачками?
Поки лазанья гаряча - в ній все як у справжньої лазіння - соковита начинка, смачний соус, тільки замість аркушів макарони. Коли охолоне і схопиться схожа на запіканку. Скоро почнеться сезон кабачків так що буде нагода випробувати це незвичайне і нехлопотное у приготуванні блюдо.
Що знадобиться з продуктів
500 грам м'ясного фаршу
Дві цибулини
Одне яйце
Склянку томатного соусу або тертих помідор
Три середніх кабачка
200 - 250 грам будь-яких макаронних виробів
150 грам сиру
Половина склянки сметани або молока
Один помідор для верху
Сіль і перець за смаком
Свіжа зелень
Приготування

Відваріть макарони в підсоленій воді майже до готовності. Відкиньте на друшляк, дайте стекти воді.
Обсмажте в олії дрібно нарізану цибулю, додайте сирий фарш і обсмажуйте до зміни кольору. потім влийте томатний сік або соус, посоліть і поперчіть, приправте зеленню.
Кабачки наріжте кружечками, товщиною не більше 1 см, посоліть і злегка припустіть на сковорідці без масла (або з мінімальним додаванням олії). Натріть на тертці сир.
Змішайте макарони з половиною тертого сиру, викладіть на дно змащеної маслом форми. Зверху шар фаршу і потім шар кабачків. Збийте яйце з молоком або сметаною, посоліть і залийте все цією сумішшю. Посипте сиром, покладіть кружечки помідора і поставте в гарячу духовку. Запікайте при температурі 200 градусів приблизно 30 - 40 хвилин.
Кабачки можна покласти і сирі, але тоді час запікання потрібно збільшити.
Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: посоліть, макарони

Рекомендовані рецепти:

Рибка по-провансальски
Апельсинові квадратики
Ватрушки "Трояндочки"
Заливна шинка
Салат з оливками і тунцем
Гострий суп з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: