Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ліниві сирні палички?
Ледачі тому що робляться з готового листкового тіста. Дуже вдалий і швидкий рецепт, коли потрібно спекти щось за півгодини. Начинку можна робити тільки з сиру (якщо для дітей) або сир з беконом (варіант для дорослих). Необхідні продукти Упаковка готового листкового тіста 300 грам бекону Рослинна олія Одне яйце 150 грам твердого сиру Пучок свіжої петрушки Невеликий пучок зеленої цибулі Червоний або чорний мелений перець за смаком Приготування Тісто потрібно розморозити, а поки воно розморожується, готуємо начинку. Бекон нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо в невеликій кількості олії. Якщо бекон жирний, то масло не потрібно, обсмажуйте на сухий сковорідці. Обсмажувати потрібно до хрусткої скоринки. Сир натираємо на дрібній тертці, дрібно рубаємо зелень і зелену цибулю. Збиваємо яйце - воно знадобиться для змащування. Тісто трохи розкачати, змастити одну поверхню яйцем. Одну половину тіста посипати половиною натертого сиру, зверху розподілити бекон, потім посипати зеленню і цибулею. Зверху трохи поперчити або присипати паприкою і посипати рештою сиру. Накрити другою половиною тіста (порожній, але поверхня повинна бути змащена яйцем). Притискаємо, змащуємо верх яйцем і нарізаємо смужками шириною два сантиметри. Кожну закручуємо жгутиком, викладаємо на деко і випікаємо при температурі 180 градусів до золотистого кольору. | |
Просмотров: 616 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |