Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ліниві голубці з вареним м'ясом?
Рецепт відрізняється від усіх відомих рецептів голубців - і ледачих, і не дуже. У нього крім вареного м'яса, капусти і рису додаються ще варені яйця. Необхідні продукти Капуста Цибулю Сирий рис (краще круглий) Варене м'ясо Два - три варених яйця Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Одна - дві чайних ложки томатної пасти Лавровий лист Всі основні інгредієнти потрібно брати в однаковій кількості (лука і яєць менше покласти). Приготування Цибулю дрібно ріжемо, обсмажуємо в глибокій сковорідці або в казанку до золотистого кольору. Масла наливайте стільки щоб воно покривало дно каструлі. Коли цибуля обсмажиться, покладіть в каструлю нарізану капусту і деякий час тушкуйте її без води під кришкою, періодично помішуйте щоб не пригоріла. Потім влийте трохи води і покладіть томатну пасту, лаврушку, сіль і добре перемішайте. Можна готувати і без томату, цей інгредієнт не обов'язковий. Залишаємо капусту тушкуватися. Потім додаємо рис (сирий, промитий, але не пропарений), рис кладемо зверху капусти (її потрібно ущільнити і розрівняти) і вливаємо стільки води, щоб трохи прикрити рис. Тушкуємо 15 хвилин під кришкою. В кінці приготування покладіть прокручене через м'ясорубку варене м'ясо, не перемішуйте. Доведіть до готовності рису і перемішайте. Зверху покришіть два - три варених яйця, можна додати зелень. Ще раз перемішайте і відразу подавайте до столу. Виходить дуже ніжне, дієтичне блюдо. | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |