Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ліниві голубці з вареним м'ясом?
Рецепт відрізняється від усіх відомих рецептів голубців - і ледачих, і не дуже. У нього крім вареного м'яса, капусти і рису додаються ще варені яйця.
Необхідні продукти
Капуста
Цибулю
Сирий рис (краще круглий)
Варене м'ясо
Два - три варених яйця
Сіль і спеції за смаком
Рослинна олія
Одна - дві чайних ложки томатної пасти
Лавровий лист
Всі основні інгредієнти потрібно брати в однаковій кількості (лука і яєць менше покласти).
Приготування

Цибулю дрібно ріжемо, обсмажуємо в глибокій сковорідці або в казанку до золотистого кольору. Масла наливайте стільки щоб воно покривало дно каструлі. Коли цибуля обсмажиться, покладіть в каструлю нарізану капусту і деякий час тушкуйте її без води під кришкою, періодично помішуйте щоб не пригоріла. Потім влийте трохи води і покладіть томатну пасту, лаврушку, сіль і добре перемішайте. Можна готувати і без томату, цей інгредієнт не обов'язковий.

Залишаємо капусту тушкуватися. Потім додаємо рис (сирий, промитий, але не пропарений), рис кладемо зверху капусти (її потрібно ущільнити і розрівняти) і вливаємо стільки води, щоб трохи прикрити рис. Тушкуємо 15 хвилин під кришкою. В кінці приготування покладіть прокручене через м'ясорубку варене м'ясо, не перемішуйте. Доведіть до готовності рису і перемішайте. Зверху покришіть два - три варених яйця, можна додати зелень. Ще раз перемішайте і відразу подавайте до столу. Виходить дуже ніжне, дієтичне блюдо.
Просмотров: 569
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, води

Рекомендовані рецепти:

Булочки "Кишеньки"
Рибні зрази з зеленню та маслом
Швейцарський шоколадний рулет
Стручкова квасоля з фаршем
Калиссоны - французькі ласощі
Салат "Салют"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: