Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ліниві голубці в сметані?
Практично у всіх рецептах приготування ледачих голубців є томат. Пропоную приготувати це блюдо зовсім в іншому варіанті – зробити ліниві голубці в сметані. Виходить дуже смачно! Що знадобиться для приготування 400 грам м'ясного фаршу 400 грам білокачанної капусти Дві морквини Три цибулини Одне яйце Петрушка, кріп 350 – 400 грам хорошою жирної сметани Рослинна олія Відварений рис (кількість за бажанням) Сіль і чорний перець Трохи борошна Приготування Капусту ріжемо дрібними кубиками, заливаємо окропом на п'ять хвилин або просто добре мнемо руками. Потім воду зливаємо, капусту злегка віджимаємо. Подрібнюємо одну цибулину. У фарш додаємо яйце, цибулю, спеції, сіль, зелень, капусту, рис і ретельно вимішуємо масу. Вона повинна добре «склеиться». Мокрими руками робимо котлетки і присипаємо їх борошном. Викладаємо в розігріте масло, обсмажуємо практично до готовності (після того як перевернули, накриваємо кришкою і тримаємо на слабкому вогні хвилин десять). Натираємо на тертці моркву, дрібно ріжемо цибулю. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м'якості. Коли будуть майже готові, присипаємо борошном (дві – три чайні ложки) і тримаємо ще хвилину. Вливаємо трохи кип'яченої води, розмішуємо, щоб вийшла однорідна маса. Солимо за смаком, додаємо перець, зелень, сметану, робимо мінімальний вогонь. Коли закипить, опускаємо в цей соус голубці і тушкуємо під кришкою на слабкому вогні півгодини. Готову страву посипаємо дрібно нарізаною зеленню. | |
Просмотров: 680 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |