Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ліниві биточки курячі?
Щоб биточки були ніжними і соковитими, м'ясо потрібно потримати в маринаді один-два години і потім готувати биточки. Що знадобиться для приготування 500 - 600 грам курячого філе Одне - два яйця Столова ложка хлібних крихт Сіль і чорний мелений перець, спеції - за смаком Рослинна олія Немнго борошна Приготування Куряче філе потрібно нарізати дрібними шматочками. Щоб це було легше зробити, покладіть філе ненадовго в морозилку, воно стане щільніше, і різати буде простіше. В окремому посуді збийте яйця, додайте сіль, перець, спеції і столову ложку хлібних крихт. До цього маринаду додайте м'ясо, перешешайте так, щоб всі шматочки філе були покриті маринадом, накрийте і залиште на годину - дві просочуватися. Потім додайте трохи борошна (якщо суміш вийшла рідкою), перемішайте. Розігрійте в сковороді трохи олії, столовою ложкою викладайте тісто і обсмажуйте биточки з двох боків до рум'яного кольору. Щоб м'ясо встигло пропаритися і биточки не пригоріли, зробіть середній вогонь сковорідку накривайте кришкою. Якщо потрібна хрустка скоринка - кришку незадовго до готовності зніміть. | |
Просмотров: 1106 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |