Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ліниві биточки курячі?
Щоб биточки були ніжними і соковитими, м'ясо потрібно потримати в маринаді один-два години і потім готувати биточки.
Що знадобиться для приготування
500 - 600 грам курячого філе
Одне - два яйця
Столова ложка хлібних крихт
Сіль і чорний мелений перець, спеції - за смаком
Рослинна олія
Немнго борошна

Приготування

Куряче філе потрібно нарізати дрібними шматочками. Щоб це було легше зробити, покладіть філе ненадовго в морозилку, воно стане щільніше, і різати буде простіше.
В окремому посуді збийте яйця, додайте сіль, перець, спеції і столову ложку хлібних крихт. До цього маринаду додайте м'ясо, перешешайте так, щоб всі шматочки філе були покриті маринадом, накрийте і залиште на годину - дві просочуватися. Потім додайте трохи борошна (якщо суміш вийшла рідкою), перемішайте.
Розігрійте в сковороді трохи олії, столовою ложкою викладайте тісто і обсмажуйте биточки з двох боків до рум'яного кольору. Щоб м'ясо встигло пропаритися і биточки не пригоріли, зробіть середній вогонь сковорідку накривайте кришкою. Якщо потрібна хрустка скоринка - кришку незадовго до готовності зніміть.
Просмотров: 950
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: філе, биточки

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-сирний пиріг
Десерт-морозиво
Цукерки з вишні
Японський чізкейк
Тарталетки з куркою і помідорами
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: