Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ледачий Наполеон зі сметанним кремом?
Це один з найпростіших варіантів приготування всім відомого торта. Потрібно найпростіший набір продуктів і трохи вміння, і в результаті вийде дуже смачний торт.
Що потрібно для коржів (на 8 - 10 коржів, діаметр форми 26 див.)

250 грам маргарину
Половина склянки сметани
Одне яйце
Щіпка солі
Столова ложка цукру
Одна - дві столові ложки коньяку (якщо є)
Неповний склянку крижаної води
Борошно (три склянки точно, а далі дивитися по тісту)

Для крему потрібно літр хорошою сметани (не рідкою) і півтори склянки цукру.

Приготування

Маргарин натираємо на тертці і змішуємо з просіяним борошном. Розтираємо в крихту. Вбиваємо яйце, кладемо сметану. У крижаній воді розчиняємо сіль і цукор, вливаємо коньяк і цю суміш виливаємо до борошняної суміші. Замішуємо тісто, воно повинно бути пластичним, не тугим. Надати тісту форму батона, ножем зробити насічки (розділити на десять шматочків), загорнути в плівку і прибрати в морозилку мінімум на півгодини.
Дістати з морозилки, дати трохи полежати, один шматочок розкачати дуже тонко, інші прибрати в холодильник. Наколоти корж виделкою і перекласти на сухе деко. Випікати при температурі 200 градусів. Випікаються коржі дуже швидко, не довше десяти хвилин, в процесі випічки можна корж перевернути.
По одному діставати шматочки тіста і продовжувати робити коржі.
Коли коржі охолонуть, збити сметану з цукром до стану повітряного крему і щедро промазати коржі. Прикрасити за бажанням, дати торту просочитися.
Просмотров: 446
Категория: Рецепти |
| Теги: коржі, дати

Рекомендовані рецепти:

Ніжний німецький пиріг Buchteln
Оселедець у східному стилі
Бутерброди з ананасом та сиром
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Пиріг з капустою і яйцем
Українські пампушки з часником
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: