Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ледачий Наполеон зі сметанним кремом?
Це один з найпростіших варіантів приготування всім відомого торта. Потрібно найпростіший набір продуктів і трохи вміння, і в результаті вийде дуже смачний торт. Що потрібно для коржів (на 8 - 10 коржів, діаметр форми 26 див.) 250 грам маргарину Половина склянки сметани Одне яйце Щіпка солі Столова ложка цукру Одна - дві столові ложки коньяку (якщо є) Неповний склянку крижаної води Борошно (три склянки точно, а далі дивитися по тісту) Для крему потрібно літр хорошою сметани (не рідкою) і півтори склянки цукру. Приготування Маргарин натираємо на тертці і змішуємо з просіяним борошном. Розтираємо в крихту. Вбиваємо яйце, кладемо сметану. У крижаній воді розчиняємо сіль і цукор, вливаємо коньяк і цю суміш виливаємо до борошняної суміші. Замішуємо тісто, воно повинно бути пластичним, не тугим. Надати тісту форму батона, ножем зробити насічки (розділити на десять шматочків), загорнути в плівку і прибрати в морозилку мінімум на півгодини. Дістати з морозилки, дати трохи полежати, один шматочок розкачати дуже тонко, інші прибрати в холодильник. Наколоти корж виделкою і перекласти на сухе деко. Випікати при температурі 200 градусів. Випікаються коржі дуже швидко, не довше десяти хвилин, в процесі випічки можна корж перевернути. По одному діставати шматочки тіста і продовжувати робити коржі. Коли коржі охолонуть, збити сметану з цукром до стану повітряного крему і щедро промазати коржі. Прикрасити за бажанням, дати торту просочитися. | |
Просмотров: 638 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |