Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ледачий бризол?
Вся готування займає не більше 15 хвилин, і в результаті виходить смачний, незвичайний і дуже ситний сніданок. Начинка може бути будь - овочевий салатик, солоні огірочки, помідори, смажені з цибулею гриби.
Що знадобиться для приготування

Дві столові ложки м'ясного фаршу
Два яйця
Дві столові ложки молока
Сіль, мелений чорний перець, спеції - за смаком
Трохи свіжої зелені
Рослинна олія

Для начинки

Один - два свіжих огірочка
Невеликий пучок зеленої цибулі + трохи кропу
Столова ложка сметани
Третину чайної ложки готової гірчиці
Сіль за смаком

Приготування

Яйця збиваємо, змішуємо з фаршем, додаємо чайну ложку рослинного масла, молоко, сіль, перець і спеції. Можна нарізати трохи зелені. Все ретельно перемішуємо.
В сковорідці розігріваємо трохи рослинного масла, виливаємо суміш і обсмажуємо на середньому вогні під кришкою. Через кілька хвилин акуратно перевертаємо м'ясної омлет і обсмажуємо з іншого боку ще дві - три хвилини.
Для начинки огірки ріжемо соломкою, дрібно рубаємо зелень. Змішуємо сметану з гірчицею, сіллю, зеленню і огірком. На половину омлету викласти начинку, накрити другою половиною і відразу ж зняти з вогню. При подачі бризол злегка притиснути і посипати свіжою зеленню. Приємного апетиту!
Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, обсмажуємо

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Халвинка"
Квасоля з помідорами і грибами
Чанахи: рагу по-грузинськи
Торт з мигдальною начинкою
Райдужні меренги
Закусочний рулет з серця
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: