Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ледачий бризол?
Вся готування займає не більше 15 хвилин, і в результаті виходить смачний, незвичайний і дуже ситний сніданок. Начинка може бути будь - овочевий салатик, солоні огірочки, помідори, смажені з цибулею гриби. Що знадобиться для приготування Дві столові ложки м'ясного фаршу Два яйця Дві столові ложки молока Сіль, мелений чорний перець, спеції - за смаком Трохи свіжої зелені Рослинна олія Для начинки Один - два свіжих огірочка Невеликий пучок зеленої цибулі + трохи кропу Столова ложка сметани Третину чайної ложки готової гірчиці Сіль за смаком Приготування Яйця збиваємо, змішуємо з фаршем, додаємо чайну ложку рослинного масла, молоко, сіль, перець і спеції. Можна нарізати трохи зелені. Все ретельно перемішуємо. В сковорідці розігріваємо трохи рослинного масла, виливаємо суміш і обсмажуємо на середньому вогні під кришкою. Через кілька хвилин акуратно перевертаємо м'ясної омлет і обсмажуємо з іншого боку ще дві - три хвилини. Для начинки огірки ріжемо соломкою, дрібно рубаємо зелень. Змішуємо сметану з гірчицею, сіллю, зеленню і огірком. На половину омлету викласти начинку, накрити другою половиною і відразу ж зняти з вогню. При подачі бризол злегка притиснути і посипати свіжою зеленню. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |