Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати лазанью з кабачків?
Кабачки, сир, томатний соус чудово поєднуються і страва повинна сподобатися і дітям, і дорослим. Візьміть на замітку, тим більше, що сезон кабачків скоро настане.
Що знадобиться для приготування
Шість кабачків
450 грам сиру
100 грам сиру
Два яйця
250 грам томатного соусу
Рослинна олія
Одна цибулина
Дві часточки часнику
Пучок базиліка
Дев'ять сухих листів для лазаньї
Приготування

В широкій каструлі закип'ятіть воду, посоліть, відваріть листи для лазаньї в киплячій воді п'ять хвилин. Воду злийте, листи остудіть під холодною водою. Вкладіть на рушник щоб вони не склеїлися.

Кабачки натріть на тертці, відіжміть сік. У маслі обсмажте дрібно нарізану цибулю, часник, потім покладіть кабачки і обсмажуйте ще хвилин п'ять, поки кабачки не стануть яскраво-зеленого кольору. Дайте їм трохи охолонути, додайте 250 грам сиру, половину натертого сиру, базилік і вимісіть до однорідної маси. Посоліть і поперчіть. В окремому посуді збийте яйця і змішайте з рештою сиром. Додайте за смаком сіль і перець.
На дно форми налийте третину від потрібної кількості соусу. Викладіть в один шар три листи для лазаньї так щоб вони знаходили один на інший. Розподіліть на них половину кабачкової суміші. Знову покладіть три листа і викладіть решту начинку. Зверху закрийте всі листами для лазаньї. Залийте яєчно - сирною сумішшю і посипте сиром. Запікати потрібно на середньому вогні хвилин 30 - 40 поки лазанья не підрум'яниться.
Просмотров: 407
Категория: Рецепти |
| Теги: листи, кабачки

Рекомендовані рецепти:

Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Геркулесові смужки з сухофруктами
Теплий салат з пасти з креветками
Вершково-медові цукерки
Торт "Мурашник"
Печенюшки "Міні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: