Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курку з кабачками і болгарським перцем?
Це один з численних варіантів швидкого приготування курки з овочами. Замість томатної пасти можна використовувати кетчуп, свіжі або консервовані помідори разом з соком.
Що знадобиться для приготування

600 грам курячого м'яса
Один середній кабачок
Два - три болгарських перцю
Одна велика морквина
Дві цибулини
Пучок свіжого кропу
Чотири часточки часнику
Дві столових ложки рослинного масла
Столова ложка томатної пасти (або кетчуп, помідори)
Сіль, спеції для курки, чорний або червоний мелений перець - все за смаком

Приготування

Курку ріжемо невеликими шматочками. Тремо на тертці моркву, дрібно ріжемо цибулю. у маслі обсмажуємо спочатку цибулю з морквою, хвилин через п'ять додаємо куряче м'ясо і обсмажуємо все разом до легкого підрум'янення курки.
Додаємо нарізаний болгарський кабачок і перець (перець нарізати брусочками), пропущений через прес часник. Через кілька хвилин вливаємо розведену в склянці води томатну пасту, додаємо сіль, спеції, зелень і тушкуємо на середньому вогні під кришкою хвилин 20. В кінці приготування пробуємо соус на сіль, якщо треба - коригуємо смак. За бажанням можна додати трохи сметани - смак соусу буде ніжніше. Приємного апетиту!
Просмотров: 557
Категория: Рецепти |
| Теги: курки, через

Рекомендовані рецепти:

Голландська масляна коврижка Boterkoek
Зефір на десерт
Торт з мигдальною начинкою
Канадський медовий торт
Смажене морозиво
Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: