Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курку з грибами і сметаною?
Дуже зручне і швидке блюдо, для приготування якого підійде як куряче філе, так і стегенця, гомілки. Можна готувати тільки зі сметаною або змішати її з майонезом. Що знадобиться для приготування 600 грам курячого м'яса Одна - дві цибулини Дві - три зубчики часнику 200 грам свіжих або 300 грам консервованих печериць 200 грам сметани (або 100 грам сметани і 100 грам майонезу) Їдальня ложка борошна Сіль і перець, приправи, спеції за смаком Рослинна олія Приготування Спочатку нарізаємо всі інгредієнти. Цибуля і часник - дрібними кубиками, філе куряче - довгими брусочками як на беф-строганов. Якщо берете стегенця або гомілки, можете зрізати м'ясо або готувати цілими, тоді потрібно буде трохи збільшити час приготування. В сковорідці або сотейнику розігрійте трохи рослинного масла, покладіть спеції щоб вони прокалились і віддали свій аромат олії і викладіть цибулю. спасеруйте його до прозорості, покладіть часник і злегка обсмажте. Додайте куряче м'ясо, обсмажте до утворення рум'яної кірочки і тоді викладайте нарізані скибочками гриби. Посоліть і поперчіть. Через дві - три хвилини вливайте сметану або суміш з майонезу і сметани (у сметану або суміш потрібно додати столову ложку борошна) і тушкуйте під кришкою до готовності м'яса. | |
Просмотров: 597 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |