Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курку з грибами і сметаною?
Дуже зручне і швидке блюдо, для приготування якого підійде як куряче філе, так і стегенця, гомілки. Можна готувати тільки зі сметаною або змішати її з майонезом.
Що знадобиться для приготування

600 грам курячого м'яса
Одна - дві цибулини
Дві - три зубчики часнику
200 грам свіжих або 300 грам консервованих печериць
200 грам сметани (або 100 грам сметани і 100 грам майонезу)
Їдальня ложка борошна
Сіль і перець, приправи, спеції за смаком
Рослинна олія

Приготування

Спочатку нарізаємо всі інгредієнти. Цибуля і часник - дрібними кубиками, філе куряче - довгими брусочками як на беф-строганов. Якщо берете стегенця або гомілки, можете зрізати м'ясо або готувати цілими, тоді потрібно буде трохи збільшити час приготування.
В сковорідці або сотейнику розігрійте трохи рослинного масла, покладіть спеції щоб вони прокалились і віддали свій аромат олії і викладіть цибулю. спасеруйте його до прозорості, покладіть часник і злегка обсмажте. Додайте куряче м'ясо, обсмажте до утворення рум'яної кірочки і тоді викладайте нарізані скибочками гриби. Посоліть і поперчіть. Через дві - три хвилини вливайте сметану або суміш з майонезу і сметани (у сметану або суміш потрібно додати столову ложку борошна) і тушкуйте під кришкою до готовності м'яса.
Просмотров: 387
Категория: Рецепти |
| Теги: куряче, сметани

Рекомендовані рецепти:

Угорські булочки з сиром
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Листковий салат з сиром фета
Екзотична яловичина
Омлет-бісквіт
Трикутники з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: