Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курку з цвітною капустою?
Просто і смачно - ось як коротко можна сказати про цьому варіанті приготування курки з овочами. Цвітна капуста запікається сирої, попередньо її відварювати не потрібно, і в такому вигляді сподобається навіть тим, хто взагалі-то до цього овочу байдужий.
Що знадобиться для приготування

Кілограм курячих ніжок або стегенець
Невеликий качан цвітної капусти (грам 400 - 500)
Пучок петрушки
Дві столові ложки червоного винного оцту
Столова ложка каперсів (не обов'язково, можна приготувати і без них)
Сіль за смаком
Рослинна олія

Приготування

куряче м'ясо Натираємо сіллю, обсмажуємо в рослинному маслі до апетитної рум'яної скоринки з усіх боків. По часу - приблизно хвилин десять. Перекладаємо у форму для запікання.
Капусту миємо, розбираємо на суцвіття невеликі за розміром, ніжки не відрізаємо. Вмочаємо в масло, що залишилося після смаження курки і теж викладаємо у форму. Збризкуємо вміст рослинним маслом, посипаємо капусту сіллю і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо поки капуста не стане м'якою, а курка повністю не приготується.
Виймаємо готову страву з духовки, прямо у форму додаємо каперси, дрібно нарізану петрушку, вливаємо оцет і перемішуємо. Подаємо як самостійне блюдо. Приємного апетиту!
Просмотров: 536
Категория: Рецепти |
| Теги: форму, капусту

Рекомендовані рецепти:

М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Шоколадний кекс
Сирний пиріг з мандаринами
Горіхові трубочки
Гострий соус до м'яса
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: