Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курку по-мексиканськи?
Курка по-мексиканськи сподобається любителям гострих м'ясних страв з додаванням овочів, сиру і зелені.
Для приготування курки по-мексиканськи необхідно запастися такими продуктами:
400 г курячого філе, ¾ склянки помідорів у власному соку, 1 шт. червоного солодкого перцю, 1/3 чайної ложки пекучих червоних перців, 1 кавовій ложкою соусу Тобаско, дрібкою куміна, 4 столовими ложками оливкової олії, ½ чайної ложки морської солі, 100 р. кукурудзяних чіпсів, 85 р. сиру чеддера і пучком зелені кінзи.

Приготування курки по-мексиканськи: куряче філе нарізати на шматочки і обсмажується на оливковій олії. Перець нарізати великою соломкою і додати до м'яса, туди ж додають перетерти через сито помідори у власному соку. Додається сіль, перець, кумін, Тобаско, і гаситься на маленькому вогні під кришкою ще 15 хвилин. Сир натирається на дрібну тертку.

На блюдо покласти чіпси, на середину курку з овочами, зверху посипати сиром і зеленню. Подавати до столу гарячим.
Просмотров: 543
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, по-мексиканськи

Рекомендовані рецепти:

Солодкі профітролі
Курячий суп із зеленим горошком
Пісний шоколадний манник
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Цепеліни
Млинці заварні на молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: