Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячу печінку в пікантному соусі?
Смак курячої печінки може стати дуже незвичайним, оригінальним, якщо приготувати її з додаванням спецій і пікантного соусу з сиром.
Що знадобиться для приготування

500 грам курячої печінки
Одна цибулина
Одна морквина
Три невеликих консервованих огірків

Для соусу

По 2 столові ложки майонезу і сметани
По половині чайної ложки готової гірчиці, лимонного соку, солі і цукру
Дві часточки часнику
50 грам сиру
Стакан молока
Перець за смаком
Чайна ложка сухого кропу

Приготування

Печінку промити і дати стекти воді. Обваляти в борошні, викласти на сковорідку з розігрітим маслом. Обсмажити печінку до легкої скоринки з двох сторін, сильно смажити не потрібно, до готовності доводити теж. Підсмажені шматочки перекласти в тарілку, викласти наступну партію.
Коли печінка буде обсмажена, дрібно нарізати цибулю і припустити до м'якості. Морквину натерти на тертці, додати до цибулі. Через кілька хвилин, коли морква стане м'якою, додати натерті на крупній тертці огірки. Тушкувати під кришкою п'ять хвилин, потім додати печінку, перемішати і тушкувати ще п'ять хвилин.
Для соусу змішати всі компоненти (крім сиру), наприкінці влити молоко. Залити соусом печінку з овочами, дати закипіти і варити п'ять хвилин. В кінці посипати тертим сиром. Коли сир розплавиться - зняти з вогню і подавати з будь-яким гарніром.
Просмотров: 620
Категория: Рецепти |
| Теги: п'ять, печінку

Рекомендовані рецепти:

Курка, запечена з травами
Ладду - східне ласощі з нуту
Десерт "Кокосовий рай"
Яблука, фаршировані салатом
Пісні рогалики
Пиріжки з щавлем і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: