Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячий суп з паштетом?
Дуже смачний і незвичайний суп. При цьому для його приготування не потрібно екзотичних продуктів.
Нам потрібно:
півтора літра чистої води;
курочка, вагою один кілограм;
одна цибулинка;
дві морквини;
корінь петрушки;
півсклянки вылущенного свіжого зеленого горошку;
сіль;
двісті грам цвітної капусти;
Для приготування паштету:
пара скибочок черствого білого хліба;
варене куряче м'ясо;
лук (рубаємо і обсмажуємо) ;
молоко;
дві стіл. ложечки сметани;
мускатний горіх;
одне яйце;
одна столів. ложка олії (ножем робимо стружку з твердого масла);
одна столів. ложка картопляного крохмалю;

Курочку моєму, ділимо на частини, кладемо в каструлю. Наливаємо воду і варимо, прибираючи пінку. Підсолюємо бульйончик. На чавунну сковорідку кладемо цибулю, корінь петрушки, моркву і злегка подпекаем їх в духовці. Додаємо овочі в бульйон і варимо до м'якості курячого м'яса. Бульйон проціджуємо, м'ясо курки відокремлюємо від кісточок. У бульйон кладемо нарізану моркву, цвітну капусту, зелений горошок. Варимо суп до готовності овочів.

Тим часом робимо паштет: варене куряче м'ясо подрібнюємо блендером, додаємо білий хліб, замочений у молоці, подрібнений і обсмажений на маслі цибулю, сметану, збите яйце, крохмаль, солимо, приправляємо мускатним горіхом і перемішуємо. Викладаємо паштет у змащену форму, зверху насипаємо стружку з вершкового масла. Запікаємо в духовці 20 хв.

Супчик наливаємо у тарілки, паштет ріжемо квадратами і додаємо в суп. Зверху супчик можна посипати подрібненою петрушкою.
Просмотров: 563
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Яблучний насипний пиріг
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Шоколадна баба (рецепт)
Макарони з шинкою і грибним соусом
Рибка по-провансальски
Омлет-бісквіт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: