Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячий суп з паштетом?
Дуже смачний і незвичайний суп. При цьому для його приготування не потрібно екзотичних продуктів. Нам потрібно: півтора літра чистої води; курочка, вагою один кілограм; одна цибулинка; дві морквини; корінь петрушки; півсклянки вылущенного свіжого зеленого горошку; сіль; двісті грам цвітної капусти; Для приготування паштету: пара скибочок черствого білого хліба; варене куряче м'ясо; лук (рубаємо і обсмажуємо) ; молоко; дві стіл. ложечки сметани; мускатний горіх; одне яйце; одна столів. ложка олії (ножем робимо стружку з твердого масла); одна столів. ложка картопляного крохмалю; Курочку моєму, ділимо на частини, кладемо в каструлю. Наливаємо воду і варимо, прибираючи пінку. Підсолюємо бульйончик. На чавунну сковорідку кладемо цибулю, корінь петрушки, моркву і злегка подпекаем їх в духовці. Додаємо овочі в бульйон і варимо до м'якості курячого м'яса. Бульйон проціджуємо, м'ясо курки відокремлюємо від кісточок. У бульйон кладемо нарізану моркву, цвітну капусту, зелений горошок. Варимо суп до готовності овочів. Тим часом робимо паштет: варене куряче м'ясо подрібнюємо блендером, додаємо білий хліб, замочений у молоці, подрібнений і обсмажений на маслі цибулю, сметану, збите яйце, крохмаль, солимо, приправляємо мускатним горіхом і перемішуємо. Викладаємо паштет у змащену форму, зверху насипаємо стружку з вершкового масла. Запікаємо в духовці 20 хв. Супчик наливаємо у тарілки, паштет ріжемо квадратами і додаємо в суп. Зверху супчик можна посипати подрібненою петрушкою. | |
Просмотров: 597 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |