Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячий рулет в пароварці?
Легкий дієтичний рулет можна готувати в пароварці або загорнути у фольгу і запекти в духовці. Начинку підбирайте по своєму смаку або приготуйте як в оригінальному рецепті - з гострою корейської моркви і сиру.
Що знадобиться для приготування

450 грам курячого філе
150 грам зелених яблук
150 грам ріпчастої цибулі
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Для начинки

100 г корейської моркви
100 грам твердого сиру

Приготування

Яблука очистіть від шкірки і насіння, разом з курячим філе і цибулею пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в комбайні. Посоліть і поперчіть за смаком.
Розкладіть на столі шматок харчової плівки. На ньому рівномірним шаром розподілите отриманий фарш (прямокутником), на нього покладіть корейську моркву і посипте тертим сиром. За допомогою плівки скрутіть рулетом, і в плівці відправте в пароварку на півгодини. готового рулету дайте охолонути і тільки тоді діставайте з плівки і нарізуйте скибочками.
Можна запекти його в духовці у фользі. Все робити точно також, запікати на середньому вогні теж півгодини.
Начинкою може бути звичайна морква, сухофрукти, овочі.
Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: плівки, запекти

Рекомендовані рецепти:

Сирно-овочева паста
Салат "Сільський"
Пісні рогалики
Пиріг-рулет з грибами
Листкові трубочки
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: