Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячий рулет на пару?
Курячий рулет можна приготувати навіть в імпровізованій пароварці, на смаку й зовнішньому вигляді це ніяк не відіб'ється. Поставте на каструлю з киплячою водою друшляк, накрийте його підходить по діаметру кришкою - все, пароварка готова. Можна приступати до приготування рулету.
Що нам знадобиться:

Три курячих філе
Два яйця
Шість столових ложок молока
Великий пучок свіжої зелені (кріп, петрушка)
Спеції і сіль за смаком
Рослинна олія

Приготування

Збити яйця з молоком і сіллю, додати дрібно нарізану зелень. У сковорідці розігріти трохи олії, вилити половину суміші, підсмажити з двох сторін млинець. Так само випекти і другий млинець.
Куряче філе відбити, воно повинно стати однаковим по товщині, але не дуже тонким. Посипати спеціями і сіллю. Викласти на нього млинці, згорнути рулетом. Якщо буде погано триматися - обмотати нитками, але це не обов'язково - під час приготування рулети добре тримають форму.
Денце друшляка або чаші в пароварці змастити маслом (щоб нічого не прилипло), викласти рулети і готувати півгодини. Подавати з будь-якими овочами.
Якщо рулет здасться сухуватим, зробіть соус зі сметани з смаженими грибочками або будь соус, який вам подобається. Приємного апетиту!
Просмотров: 465
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, Рулет

Рекомендовані рецепти:

Штрудель з сирного тіста з вишнею
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Смородиновий пиріг
Коктейльне печиво
Баклажани з сиром і помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: