Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячий рулет на пару?
Курячий рулет можна приготувати навіть в імпровізованій пароварці, на смаку й зовнішньому вигляді це ніяк не відіб'ється. Поставте на каструлю з киплячою водою друшляк, накрийте його підходить по діаметру кришкою - все, пароварка готова. Можна приступати до приготування рулету. Що нам знадобиться: Три курячих філе Два яйця Шість столових ложок молока Великий пучок свіжої зелені (кріп, петрушка) Спеції і сіль за смаком Рослинна олія Приготування Збити яйця з молоком і сіллю, додати дрібно нарізану зелень. У сковорідці розігріти трохи олії, вилити половину суміші, підсмажити з двох сторін млинець. Так само випекти і другий млинець. Куряче філе відбити, воно повинно стати однаковим по товщині, але не дуже тонким. Посипати спеціями і сіллю. Викласти на нього млинці, згорнути рулетом. Якщо буде погано триматися - обмотати нитками, але це не обов'язково - під час приготування рулети добре тримають форму. Денце друшляка або чаші в пароварці змастити маслом (щоб нічого не прилипло), викласти рулети і готувати півгодини. Подавати з будь-якими овочами. Якщо рулет здасться сухуватим, зробіть соус зі сметани з смаженими грибочками або будь соус, який вам подобається. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 618 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |