Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячий пиріг?
В багатошаровій дуже хороший склад тіста, воно виходить ніжним і буквально тане в роті. А для того щоб начинка теж вийшла вдалою, вибирайте хороше куряче філе - примхлива куряча грудка може бути сухуватою. Що знадобиться для тіста 200 грам маргарину 400 грам сметани Щіпка солі Борошна приблизно 2,5 склянки (скільки візьме) Для начинки 600 грам курячого філе Дві великі цибулини Сіль і перець за смаком Приправи для курки 50 грам вершкового масла Приготування М'який маргарин потрібно змішати зі сметаною та засипати борошно. Щоб пиріг вийшов пишніше, можна додати в сметану половину чайної ложки соди. Відразу ж вимісити тісто, довго його місити не потрібно, як тільки всі інгредієнти з'єдналися - скачати в кулю, накрити плівкою і прибрати на годину в холодильник. Для начинки куряче філе нарізати невеликими шматочками (як на бефстроганов), цибулю нарізати півкільцями (якщо не любите крупно нарізану цибулю - нарізуйте кубиками). Куряче філе посолити, поперчити, посипати спеціями. Тісто розділити на дві частини. Одну розкачати на посипаному борошном столі і викласти на деко. На тісто викладаємо філе, зверху - цибулю і цибулю розкладаємо шматочки вершкового масла (це потрібно для соковитості начинки). Розкачуємо другий шматок тіста і накриваємо начинку. Краї защипуємо. Робимо отвір щоб виходив пар. Випікаємо на середньому вогні приблизно 50 хвилин. Незадовго до готовності верх пирога можна змастити молочком або чайною заваркою - він буде рум'яним. | |
Просмотров: 636 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |