Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячий пиріг?
![]() Що знадобиться для тіста 200 грам маргарину 400 грам сметани Щіпка солі Борошна приблизно 2,5 склянки (скільки візьме) Для начинки 600 грам курячого філе Дві великі цибулини Сіль і перець за смаком Приправи для курки 50 грам вершкового масла Приготування М'який маргарин потрібно змішати зі сметаною та засипати борошно. Щоб пиріг вийшов пишніше, можна додати в сметану половину чайної ложки соди. Відразу ж вимісити тісто, довго його місити не потрібно, як тільки всі інгредієнти з'єдналися - скачати в кулю, накрити плівкою і прибрати на годину в холодильник. Для начинки куряче філе нарізати невеликими шматочками (як на бефстроганов), цибулю нарізати півкільцями (якщо не любите крупно нарізану цибулю - нарізуйте кубиками). Куряче філе посолити, поперчити, посипати спеціями. Тісто розділити на дві частини. Одну розкачати на посипаному борошном столі і викласти на деко. На тісто викладаємо філе, зверху - цибулю і цибулю розкладаємо шматочки вершкового масла (це потрібно для соковитості начинки). Розкачуємо другий шматок тіста і накриваємо начинку. Краї защипуємо. Робимо отвір щоб виходив пар. Випікаємо на середньому вогні приблизно 50 хвилин. Незадовго до готовності верх пирога можна змастити молочком або чайною заваркою - він буде рум'яним. | |
Просмотров: 545 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |