Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячі ковбаски з селерою?
Дуже ніжне, смачне і корисне блюдо, повністю дієтичне. Ковбаски запікаються в духовці і потім заливаються сметанним соусом. Подаються з будь-яким гарніром.
Що знадобиться для приготування
500 грам курячого філе
Два яйця
Половинка кореня селери
Три столові ложки панірувальних сухарів
Приправа для курки з каррі
Сушений чебрець, мелений чорний перець, сіль - за смаком
Свіжа зелень петрушки
Трохи зеленої цибулі

Для соусу

200 грам нежирної сметани
По чайній ложці гірчиці і муки
Сіль за смаком
Приготування

Половину кореня селери (невеликого) потрібно очистити від шкірки, вимити і натерти на крупній тертці.
Куряче м'ясо пропустити через м'ясорубку, змішати з панірувальними сухарями, яйцями, додати всі спеції і приправи, посолити за смаком. Добре вимісити фарш змішати з селерою і дрібно нарізаною зеленню петрушки і зеленою цибулею (зелень можна використовувати заморожену).

Мокрими руками сформувати длинненькие котлети (як ковбаски), викласти на деко застелений папером для випічки, поставити в гарячу духовку. Запікати 20 - 30 хвилин на середньому вогні.
Готові ковбаски викласти в казанчик, залити сметаною, змішаної з гірчицею і борошном (сметану трохи підсолити). Накрити кришкою і запікати ще 15 хвилин.
Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: кореня, ковбаски

Рекомендовані рецепти:

Бабця яблучна
Тарталетки з куркою і помідорами
Яблука, фаршировані салатом
Свинячі реберця в пиві
Рулет "Курятина в желе"
Яловичина в лимонному соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: