Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячі ковбаски з селерою?
Дуже ніжне, смачне і корисне блюдо, повністю дієтичне. Ковбаски запікаються в духовці і потім заливаються сметанним соусом. Подаються з будь-яким гарніром. Що знадобиться для приготування 500 грам курячого філе Два яйця Половинка кореня селери Три столові ложки панірувальних сухарів Приправа для курки з каррі Сушений чебрець, мелений чорний перець, сіль - за смаком Свіжа зелень петрушки Трохи зеленої цибулі Для соусу 200 грам нежирної сметани По чайній ложці гірчиці і муки Сіль за смаком Приготування Половину кореня селери (невеликого) потрібно очистити від шкірки, вимити і натерти на крупній тертці. Куряче м'ясо пропустити через м'ясорубку, змішати з панірувальними сухарями, яйцями, додати всі спеції і приправи, посолити за смаком. Добре вимісити фарш змішати з селерою і дрібно нарізаною зеленню петрушки і зеленою цибулею (зелень можна використовувати заморожену). Мокрими руками сформувати длинненькие котлети (як ковбаски), викласти на деко застелений папером для випічки, поставити в гарячу духовку. Запікати 20 - 30 хвилин на середньому вогні. Готові ковбаски викласти в казанчик, залити сметаною, змішаної з гірчицею і борошном (сметану трохи підсолити). Накрити кришкою і запікати ще 15 хвилин. | |
Просмотров: 615 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |